Verkkokaupat ei sais olla auki yöntunteita, sanon minä! Rahaa kuluu. Eilen päädyin selailemaan eri verkkokauppoja, huutonettiä ja ebayta puoli neljään asti yöllä. Onneksi ei ollut mitään erityistä menoa tänään..

Ebaysta huutelin seuraavia juttuja:

puudel.jpg

50's puudelihame. Saa nähä tykkäänkö tästä. tavallaan tykkään, mutta.. voihan sen aina myydä eteenpäin.

orankenk.jpg
Vaihteeksi sentään matalapohjaiset kengät. Ja vaihteeksi samasta ebayn kaupasta kun muutkin kengät :D Rakastuin väriin ja kirjailuihin, sekä pohjan siksakkiin. varmasti tulee käyttöä. Hinnaksi tuli 11e.

mekko-2.jpg

musta pallomekko, jota myydään suomessa mm. myinnerdivan verkkokaupassa. Sain ehkä kolme kertaa halvemmalla.Ja myinnerdivassa myydään vain one size, nyt sain L kokoisen. Saa nähdä mitä käyttöä keksin tälle kun ei juhliakaan oikeen pahemmin oo. :P

lasit-1.jpg
Ihanat aurinkolasit! Nää oli ehkä kallein ostos eilen, mut ei hinta siltikään kohonnu kun 15 euroon. Sisältäen postarit siis ;) rakastuin noihin sankoihin.

Lisäksi ostin vihreän mario bros laukun, mut en jaksa pienentää sitä kuvaa just nyt, joten joskus myöhemmin lisään siitä kuvan sitten. Lisäksi huusin ebaysta yhtä mustankirjavaa mekkoa, mutta sen hinta kohos liian "suureks" (viiteen euroon...) joten annoin sen mennä sitten toiselle huutajalle.

Huutonetissä selailin koko kengäkategorian läpi. eipä siellä olekaan kuin joku 4000 kohdetta. Mitään, en siis mitään löytänyt. tosin katsastelinkin vaan alle 8 euron hintaisia. Postarit kuitenkin aina kai 7,90 joten en viittinyt kalliimpia katella.

Sitten tein eilen tilauksen mm h&m:lle (musta perusneule ja musta korkea vyötäröinen hame), ellokselle (en edes muista mitä) ja halensille ( en muista myöskään). Sitten tilasin deliakselta nämä kahdet kengät:

154446_yel_w.jpg
153723_blm_w.jpg
Jestas mitä herkkua! Sieltä lähti mukaan myös yksi huppari ja aurinkolasit. Tätä tilausta en ainakaan jaksa odottaa! Näitä kenkiä odottelen myös saapuvaksi, ebaysta ostetut:

max_4825d29c4abea.jpg

En milläänlailla ole kenkäfriikki, en. Varsinkin nyt kun olen harjoitellut kävelemään korkokengillä, tulee hamstrattua ihan hirveesti kenkiä. terkuin entinen aina-tennarit-jalassa-tyttö. Parhaillaan löytyy vaikka mitä ihania kenkiä!

Tämän vuoksi tarvitsen ehdottomasti lisää vaatteita :

kaappi.jpg
Kaunista! Pitäis kai siivoilla tota kaappia... Ja sittenkun löydetään kämppä, aion ostaa vaaterekin niille vaatteille jota käytän eniten. Tarviin lisätilaa vaatteille :( Onneks poikkis ei tarvii ku yhden hyllyn (:D). Oon tänään siivonnut muuten koko huoneen! Mikä oli aika saavutus miettien huoneen kuntoa. Löysin sängynpäädystä about 30 paritonta sukkaa. Pölyä vasta olikin paljon. Lisäks löysin pari muovikassia, joissa oli uusia vaatteita, hintalappuineen kaikkineen. Uhups, unohtuneet. Ja pienessä pussissa oli meikkejäkin, tummanliila kajal, ja ripsari.

Tässä asussa olin tänään shoppailemassa ja syömässä:

pvasu.jpg
Mekko lindexistä, korkkarit spiritin, sokoselta 50-60e. Hiihtarilegginsit tein ite vanhasta lötkömekosta, kirppis 0,50e, alla oleva paita on kirppikseltä, madonna merkkinen, jossa edessä kirsikka. Rrrrrakastuin hiihtareihin!

Tänään kaupungilla en juurikaan shoppaillut, mukaan tarttui vain oranssi (!!!) kynsilakka seppälästä, 0,95 euroa. En oo tosin käyttänyt kynsilakkaa moneen vuoteen, mutta nyt ois hyvä aika opetella taas. :)

Mitäs tässä sitten muuta. Huomenna ahkera ompelupäivä, sillä menen lauantaina Mahdollisuuksien Torille turkuun pitämään myyntikojua. Siellä voisi keretä jossain välissä tekemään kivoja löytöjäkin. Perjantaina palkkapäivä.... ;p Eipä kai sitten muuta, nyt täytyy vielä pomppia siivoomaan Maria gasolinan tahtiin.

1747063.jpg