Tänään on ollut hassu sunnuntai. Nukuin kahteen asti, ja menin kolmelta päiväunille. uniuni! Sitten pitikin heräillä ja valmistautua lähtemään leffaan. Oltiin poikkiksen kanssa katsomassa tätä:

spartans.jpg

Laatukuva! Kyseessä on siis Mitäs me spartalaiset (meet the spartans) - leffa, joka on parodia 300 - leffasta, ja oikeastaan aika monesta muustakin asiasta. Naurun alaiseksi saatetaan mm britney spears miehineen, lindsay lohan, paris hilton, american idolsin tuomarit (erityisesti paula).. useita muitakin tv-formaatteja leffassa nähtiin, mm suomessakin pyörineet tanssii tähtien kanssa, huippumalli haussa ja ota tai jätä. Leffan on tehneet samat tyypit kun scary movietkin (jotka on jokasessa leffassa menneet alaspäin), ja sen kyllä huomaa. Tää leffa oli vielä pahempi floppi! Vedetty jo vähän liian överiksi. Tosin kyllä mä nauroin monesti, mutta monesti katsoin myös suu auki hämmentyneenä että mitäs hittoa. Suosittelen lainaamaan leffan joskus, mutta älkää tuhlatko 8 euroa tähän roskaan.

Leffaa olin katsomassa tässä asussa:

mekko1.jpg
Paita on marimekon, ostin joululahjaksi jouluna 06 itselleni :P, mekko on tallinnan reissulta, bershasta. Kauppa johon ihastuin täysin barcelonassa ollessa. Pesen kuvassa muuten hampaitani.

Tänään tuli shoppailtua myös hieman. Nämä kaksi ihanaa vaatekappaletta lähti ebaysta matkaan:

657e_1.jpg
Ihana punainen "kauluspaitamekko" rusetilla. Vastaavanlaista olen etsinyt. Toivottavasti on niin pitkä, että saa käytettyä mekkona. Hinnaksi postareineen tuli 11e.

cupcake2.jpg

ja cupcake toppi! :D aivan ihana. Harvoin käytän mitään näin överisöpöjävaatteita, jotka sisältävät söpökuvion lisäksi pitsiä ja rusetteja. Mutta tähän kyllä ihastuin suunnattomasti. postareineen hinnaksi noin 5e.

Tähän saa loppua tän päivän postaus, niin paljon tekemistä vielä ennen nukkumaanmenoa.

1747063.jpg