Noniin, vihdoin ollaan selvitty teknisistä ongelmista ja kameran johtokin on paikannettu sängyn alta. Tällä kertaa jopa vähän enemmän itse ottamia kuvia, eikä niitä ainaisia wuhuu ostin tän ebaysta juttuja. Elämään kuuluuu huippua, uus asunto on mahtava, ja alan pikkuhiljaa kotiutua. Oon myös saanut paljon uusia kavereita töistä, ja suunnittelen parhaillaan vuoden parhaimpia juhlia - mun tupareita. mmmm tekilaa ja boolia. Ja tietty hieno mekko! ugh, huomenna lähden kaupittelemaan tavaroitani ämyrockkiin hämeenlinnaan, jänskääpänskää. Illalla olis legendaariset koroisten kesäjuhlat, bändejä ja satoja (!) ihmisiä landella. Nam! Saa nähdä jaksaako sitä mennä sinnepäin enää.

Ensimmäisenä kuvana laitetaan sepakollinenylisöpökoiraherukuvakoskaomaasöpöyttäeivoikehua:

1682379.jpg

Plussana hieno tyynyliina. Mutta eikö ookkin suloinen otus, erityisesti nukkuessaan?

Seuraavaksi voisin lisätä mahtavan kuvan otsikolla
beated with love
1682380.jpg

Poikaystävä ei myöntänyt tehneensä tuota, mulla taitaa olla joku salarakas.


Sitten vois vihdoin mennä niihin asukuviin, joita kaikki runsaslukuiset lukijani kaipaavat.
Ompelin itselleni asun sinkkuelämää leffanäytökseen, ja tulos oli tämä:

1682385.jpg
Hullunhöpsö sydänmekko. Kangas on kirppikseltä parilla eurolla, resori uusi, ja musta nauha vanha koiran hihna. Kengät on yo-juhlakenkäni, ostettu haloselta 07, maksoi alennuksessa 14e.

Juhannuksena pyörin ystäväni luona, grillattiin ja syötiin hyvin. Paikalla oli minä, bestikseni ja bestiksen avokki, lisäksi saksanpaimekoira Hevi ja mun omat pallerot. Menoa riitti, mutta onneks pääs pulahtamaan porealtaaseen illan päätteeksi. En juonut alkoholia, menin seuraavana aamuna töihin kuudeksi. Juhannuspäivän kolminkertanen palkka on rakkaus. Juhannuksen asu oli seuraavanlainen:

1682386.jpg
Keltainen paita barcelonasta, hame henkkamaukalta ja tupsuläpsyt kirppikseltä. Fetapurkki jalkojen välissä?

Nyt unille, herätys seiskalta!

1747063.jpg