heräsin aamulla ja näytin tältä:

1717568.jpg

järkytys! en tajuu miten kenenkään tukka voi olla tollanen. :--D Mukana ihanainen hellokitty yökkärini joka on ostettu barcelonasta.

Näin inhimilliseen kuntoon sen sain n. viidessä minuutissa:

1717583.jpg

Kuinka niin en näytä tyylikkäältä ajaessani autoa (tai siis ollessa parkissa paikassa johon ei saa pysäköidä)

Mekko - ebay
paita - ite tehty
arskat - kirppis
korvikset - glitter
auto - äitin

Tässäpä kuva pikkupirulaisesta, joka oli kietoutunut koruun ja toinen hauva nappasi siitä palasen. Kiitti hauvat! Näyttää kieltäkin vielä:

1717595.jpg

Sitten lisää vaatehöpinää. Tässä tekemäni kisulikengät (näitä on tulossa myyntiinkin, saa kysellä):

1717608.jpg

Pohjat, soljet, nenät ja silmät on uusista materiaaleista, muuten on käytetty kierrätysmateriaaleja. Malleina on tällä hetkellä kisut, pandat ja leppikset. Oon yllättyny miten helppoa kenkien tekeminen on! Sain joululahjaks sellasen kirjan kun trendikkäät tohvelit. Siellä on kaikennäkösiä ohjeita erilaisiin tossuihin - huovuttaen, neuloen, virkaten ja ommellen. Sieltä soveltamalla oon tehnyt näihin kenkiin kaavat. Pohjat tilasin jenkeistä, että sain varmasti kestävät pohjat (yleensä tossuohjeissa käytetään kumimaitoa).

Sitten pari viime päivien asua:

1717620.jpg

Pari vuotta sitten huutonetistä ostamani maximekko pääsi käyttöön taas hellepäivien aikaan. Maksoin siitä muistaakseni 12 euroa. Näin se maximekko lyhyellekin sopii, terkuin 155cm. Kaulassa on aikaisemmassa kuvassa koiran syömä simpukkakoru.

1717626.jpg

Tässä kuvassa taas on kirpparilta parilla eurolla ostettu essumekko, legginsit espanjasta ja jalassa ite tehdyt kisukengät. Ihanaa kun nyt on ollu lämpimiä päiviä!!

Palkkapäivän kunniaksi oon tässä vähän shoppaillut sekä ebayssa että parissa kotimaisessa verkkoputiikissa. Korvaan täten sen, etten ole ehtinyt alennusmyynteihin ollenkaan.

1717642.jpg

tossut ebaysta, 5,50 puntaa maksoivat. hurrrrrjan söpöt!eikö?

1717649.jpg

Deliaksen mekko ebaysta. Tuli parissa päivässä jo postissa, aivan ihana, tosin vähän pieni. Aattelin suurentaa lisäämällä kaistaleen keltasta kangasta taakse.

H&M outletistä lähti pakettiin:

1717656.jpg1717663.jpg

Lisäksi pari korkeevyötäröisempää hametta ja liilat kengät. Ainiin ja äitiyslegginsejä.. ne oli halvempia kun normaalit :D Ellokselta mukaan lähti vihdoin ne ihanat kirahvilegginsit, ja pari mekkoa. Tänään tuli muutenkin henkkamaukalta viesti, että paketti on tullut postiin. En muista yhtään mitä oon tilannu. :o no huomenna sen näkee.

Tänään olin pari tuntia mummin kanssa perkamassa mansikoita, ja nyt on pakastimessa kokonainen lokerollinen mansikoita ! Sattuipa sopivasti sillä ens viikolla on tuparit joissa on mansikkaboolia. Ja kuoharia johon on tehosekottimella heitetty jäisiä mansikoita mmmmmmmmmnam! Tupari asu on vielä vähän vaiheessa. Oikeestaan en oo keksiny vielä mitään mitä laittaisin päälle. Plääh.

Nyt syön vähän jätskiä ja meen unille.

1747063.jpg