Huh, hetken aikaa on joutunut olemaan koneen ulottumattomissa. Kolmisen päivää vierähti mökillä, ihanan lämpimässä auringonpaisteessa meren rannalla. Oli aika makoisaa! Muutenkin tässä kiireitä ollut, faces alkaa perjantaina, ja tarkotus olis mennä myymään sinne :) Valitettavasti on kyl luvattu sadetta ja kylmää :--(

Mökkitunnelmaa:

1779430.jpg

1779441.jpg

1779449.jpg

Lisää mökkikuvia tulee myöhemmin, kun niitä on myös vanhempien kamerassa. Löytyy kuvia mm siitä kun koirat ui ekaa kertaa elämässään 8D

Ah ihanaa, rakkaat, tulevat talvisaappaani humpsahtivat postilaatikkoon eilen! Katsokaa näitä rakkaita:

1779479.jpg

1779486.jpg

En voisi olla rakastuneempi! Kengät vielä sopii jalkaanki kuin nenä päähän! Ja hinta: 11 e. Ei tosiaan päätä huimaa. Odotan syksyä ja talvea ihan älyttömästi, varsinkin vaatetuksen kannalta. Saa vaihtaa nää kesäiset hellemekot (mitä on käytetty tosi paljon joojoo) kerrospukeutumiseen.

fall-1.jpg

syksysyksysyksy <3

Syksyksi haluaisin:

tyopukeutuminen1.jpg

Jonkun kivan keepin. En ehkä punaista, mutta joku tumma. Samoin jotkut pitkävartiset hansikkaat.

2254355826_8a35801547_o.jpg

Jonkun hauskan hatun/pipon.

ysl_paris_fashion_0303.jpg

Naisellisen talvi-syystakin.

00130m.jpg

Lisää värikkäitä mekkoja..

DCA121.jpg

.. ja värikkäitä sukkiksia tummien mekkojen seuraksi.

Oon jo miettinyt paljon mun syysvaatteita, jotka toistaiseksi majailee vanhempien luona. Käyttöön pääsee ehdottomasti edellisen syksyn tavoin ruskea sammaritakki, jossa on tattien kuvia. Lisäksi omaan punaruudullisen takin, joka voisi olla tämän vuoden muotilehdistä kiskastu. Oranssit saappaat kun vielä putkahtaisivat jenkeistä kotiin. Kuolaan ellokselta oranssia talvitakkia, mutta taitaa se kuitenkin jäädä sinne, ylimäärästä rahaa ei kuitenkaan kauheesti ole. Mut hei, mulla on sentään maailman hienoin nahkatakki syksyksi! Ja entä ne kaikki kengät jotka on vielä matkalla ;--) nam!

Tässä viimeisimpiä ebay-ostoksia:

ed00_1.JPG
e5bb_1.JPG
76d8_1.JPG


93be_1.JPG

Mulle tulee yleensä just syksyllä hirvee kukkamekkovillitys 8D Tuohon toisiks alimmaiseenkin vain musta paita alle, mustat sukkikset ja oranssit saappaat, niin asu on täydellinen!

Noniin nyt meen viimeistelemään kaikki jutut facesiin. Seuraava postaus löytynee blogista vasta ensi viikolla.

1747063.jpg