Tänään on ollut askartelupäivä, ja oonkin yllättävän paljon kaikkea saanut valmiiksi. Lisää niistä kohta. Ensin tästä päivästä ja sen alusta. Kello oli soimassa kello kuusi, muutaman tunnin unien jälkeen. Jaa miksikö? Oli pakko herätä ja varmistaa että voitan sen unelmieni nahkatakin, joka edellisessä postauksessa esiteltiin. Onneksi heräsin, muuten ois voinut käydä hassusti. Noh, nukkumaan pääsin takaisin tuossa puoli seitsemän aikaan, voitettuani huudon. Puoli kahdeksalta heräsin hirveeseen mekkalaan ja koirat oli hysteerisiä. Pari herrasmiestä oli päättänyt tulla vaihtamaan tän kämpän ulkolaudotusta uuteen ilmottamatta mulle. Sahaa, vasaraa, poraa.. Namnam! Koirat haukku noin kaks tuntii putkeen. Yhentoista aikaa ne miehet tunki tänne sisälle - olin yöpaitasillani ja kämppä ihan sotkussa. Kiva, siihen jäi nekin unet sitten. Eli oon väsynyt, tooosi väsynyt.

Lähdin kuitenkin kirppikselle, ja sekin reissu oli turhauttavan huono. Tuntui että kaikki kirppikset oli täynnä pelkkää potaskaa, vielä enemmän kuin normaalisti. Ja fida oli taas nostanut hintoja :/ Yks hieno mekko ois maksanut 4,5e ja kankaat 5e ja ylöspäin. En huolinut noilla hinnoilla. Mukaan tarttui kaikenlaista pikkukrääsää; muovisia leluautoja, dominopeli, trolleja, puisia pikkulaivoja, kultainen polkupyöräkoriste.. Jotain kankaita myös, ja pari vaavin vaatetta. Lisäks kävin Hongkongissa ostamassa kivoja marimekon pallo-vihkoja, kun koulu kerran alkaa. Hurjaa palata koulunpenkille :)

Kirppisreissun jälkeen iskä halusi mut välttämättä käymään kotiin. Ihan pakko oli kuulemma ruokkia mut, kun kuuli että oon ostanu viikon sisällä ruokaa vaan 9 eurolla. :D kuulemma ei voi olla mahdollista saada ravitsevaa ateriaa viikoksi sillä hinnalla. Höpöhöpö, makaronijauhelihahernemaissipaprika-juttua, pannukakkua, kanasalaattia ja kasviskeittoa. Ja jäätelöä! Varmasti saa :) No iskä ruokki mut perunoilla ja sillillä - liekö sekään ton ravitsevampaa. Kotona pakkasin muutamat korut mukaan huomiselle turun reissulle. Mun kummitäti oli myös käymässä meillä, oli hauskaa nähdä sitä :) Ne heitti mun äitin kanssa läppää mun toisesta kummitädistä joka tekee kuolemaa sairaalassa. Weird?

Palasin omaan kotiin ja aloin heti työn touhuun. Tässä hieman tuloksia:

1752223.jpg

Kukkasormus. Toi kukka on irronnut mun tekokukkahommeleista, jotka lojuu isossa maljakossa nurkassani. Näitä voisin tehdä lisää myös oransseina, meinaa en oo tekokukkamaljakoiden suurin ystävä.

1752229.jpg

Hamakasettikorut. Ton vihreen silkkinauhan ostin tänään fidasta, maksoi euron/2m. :)

1752236.jpg

No niitä hamarintakoruja, joita tekee puolet suomen bloggareista.
1752246.jpg

Dominosormuksia läjä :) Tein myös dominorintakoruja, en viitti niistä laittaa erikseen kuvaa. Musta nää dominopalikat oli hienoja, hopeiset noi pallurat ja sitten tollanen epätasanen pinta.

1752256.jpg

trollirintakoruja. Retkeilijä, karaoketrolli, nakuilutrolli ja uimatrolli.

siinä ne nyt aikalailla tällä kertaa oli :) Seuraavaks alan varmaan väsäämään pienen satsin hiuspinnejä hamakoristein ja dominokoristein. Olis kiva kuulla kommenttia, mitä pidätte näistä koruista? :)

1747063.jpg