Heijjaa. Poikaystäväni vastaanotti viime yönä viestin "arvaa mitä teen, laitan vinyylejä uuniin". Se melkein soitti valkotakkiset hakemaan, hihhihhii. Tässä kuvia yön tunneilta:

1755942.jpg

1755960.jpg

1755979.jpg

1755987.jpg

1755991.jpg

Tein siis mahtavia vinyylikulhoja. Eilen tein vaivaiset kolme kappaletta, ja ah, ne loppuu jo. Huomenna vien niitä turkuun Yonoon (www.yono.fi) myytäväksi. Sitten pitäisi pieni satsi saada Facesiin myyntiin, ja varmaan omaan verkkokauppaankin pitäisi saada. Toivottavasti muuallakin kiinnostutaan noista.
Hmm, kuvat ei tosin oo parhaimmillaan, yökuvaus salamalla on aina yhtä kaunista.

humps, tälle päivälle ei ole päivän asua, koska olen pörrännyt vaan kotona. Tai kävin pikaseltaan anttilassa hakemassa kuvia työhakemuksiin ja kotipitsassa viemässä yhden työhakemuksen (ja syömässä pitsaa siskon kanssa hihi). Piti käydä postista hakemassa henkkamaukan paketti, mutta kävipä niin hassusti, että posti onkin kesäaikaan auki vaan kuuteen asti. No huomenna sitten. Huomenna lähden vasta sittenkin turkuun, pitänee käydä gina tricotissa tarkastamassa viimiset alennukset :)

Tänään sain kuitenkin aikaiseksi kuvata tämän:

1756037.jpg

Ostin ton hameen joku aika sitten kirppikseltä, ja se näyttikin hölmöltä lantiomallisena. Ois kiva kuulla kommenttia, miltä se näyttäisi tälläisena korkavyötäröisenä? Ajattelin vähän lyhentää olkaimia.. Tosin alla täytyy käyttää farkkuja tai hametta, kun tuo ei peitä edes peppua. Leventääkö kauheesti lantiota?
Alla on ite tehty musta mekko. Ja vieressä my best friend.

Loppuun vielä kuva herkusta jota mussuttanut olen jo monta päivää.

1756042.jpg

Suklaanougat jäätelöä ja center toffeesuklaata! NAM!

Nyt telkkarin ääreen, tulee todistettavasti syyllinen ja kaks csi-jaksoa! Näperrän koruja siinä samalla sitten. :) Seuranani jääkylmää kokista jäillä. mums!

1747063.jpg