Oon vieläkin ihan älyttömän uupunut tupareista vaikka ne oli keskiviikkona! Selvisin kylläkin ilman krapulaa, mutta silti vaan väsyttää. Eilen nukuin melkeen koko päivän, ja illalla pitikin siivota. Yllättävän siististi ihmiset osasivat olla, ainoastaan takapiha oli pullojen ja roskien valloittama. Sisällä taas on hirveesti ruohoa, kun sitä on tullut takapihalta ihmisten mukana - nyt täytyisi siis imuroida. :( Oli mahtavat tuparit, lahjaksi sain mm. säästöpossun, pinkin paistinpannun, parit pinkit pyyhkeet (miks ne luulee et tykkään pinkistä..) pari skumppapulloa, sähkövatkaimen ja vihreän pallogrillin! Tehtiin tosi hyvää mansikkaboolia :) Jos joku kaipaa joskus ohjetta voin kertoa :) Toinen tyyppien suosikkijuoma näissä pippaloissa oli skumppa"smoothie". Ihan yksinkertasesti laitettiin jäisiä mansikoita ja mansikkaskumppaa (fresita-merkkistä, n. 8e pullo) tehosekottimella sekasin. Ihan älyttömän hyvää! Muissa bileissä ollaan tehty mm mansikkapommia (pirtelöä jonka seassa on mansikkalikööriä nammm) ja mustikkashotteja (mustikkasoppaa, viinaa ja kermavaahtoa). Oon ehkä paras kotibaarimikko :p

Mitäs muuta, tänään oon vaan nassuttanut juustonaksuja ja jopa palauttanut pullot kauppaan! ahkeraa. Teinpä muuten myös pannukakkua ruuaksi. Ja kävin ostamassa kana-pasta-salaatin ainekset, sen vois tehdä huomenna :) Tupariasusta en saa nyt kuvaa, kun kamerasta on patterit loppu, Sen sijaan laitan tähän pari kuvaa helmistä jota onnistuin kalastamaan ebaysta tänään:

1743414.jpg

Betsey Johnson - kengät ! Näistä joutuu kyllä pulittamaan miljoonia.. :( mutta on ehkä hienoimmat kengät mihin hetkeen oon törmännyt.

1743418.jpg
50's "kissa"lasit :) Muutamalla eurolla saan nämä. Tykkään!

1743420.jpg

paljetti joustovyö! Huh, en normalisti tykkää paljeteista, mut tää ei ehkä oo niinkään överi, kun joku paljettimekko. Halvalla tämäkin lähti, samasta kaupasta kuin lasitkin :)

Ja viimeiseksi, paras mahdollinen löytöni ebaysta IKINÄ!! Vintagenahkatakki:

1743426.jpg

Lyhyen mallinen. Hihat näyttää aika isoilta, mutta mulla on kyl isommat ja paksummat kädet. Mutta parasta takissa on selkämys:

1743422.jpg

KUKA ON KADE! :D

En saa ostettua ehkä ruokaa kolmeen kuukauteen mutta ei se mitään.

Ainiin yks juttu unohtu kertoa, nythän oon ollu hyväpalkkasessa duunissa nokian varastolla, joten rahaa on ollut vaatteisiin aika paljonkin, mutta eilen tuli koulutulokset, ja lähdenkin opiskelemaan :) Koulu alkaa jo viikon päästä, joten kaikki käy tosi nopeesti. Harmillista tässä on se, että saan tukea vaan hiukan päälle kakssataa kuussa, ja vuokra on 500 :/ Mut joulukuussa asia muuttuu kun täytän 20, niin vanhempien tulot ei enää vaikuta. Ja ainiin, vaatetusalaa ollaan menossa opiskelemaan :) yllätysyllätys.

nyt selailen ebayssa kauheesti vintagekategoriaa, josko sieltä jotain kivaa lähtis mukaan.

1747063.jpg