Esittelenpä nyt lukijoiden iloksi muutamia lempparikauppojani ebaysta, koska mä en ole vieläkääään saanut kameraa takasin, joten ei oo vielkään mitään asukuvia tms.

Strawberry-chic
Kenkiä kenkiä kenkiä

s181p6.jpg

shoe-144-pic1sm.jpg

shoe122pic3.jpg

Amistyle
Lisää kenkiä. Salossa on myös samanniminen kampaamo, amiksen parturilinjalla :D

tikkablack1.JPG

casey9zebra1.JPG
playful11black1.JPG

Virgoshop

Japanilaisia vaatteita

3f7a_3.JPG
omistan muuten tämän jo ;)

b553_3.JPG

9cdc_3.JPG

Jostain syystä lankean aina japanilaiseen muotiin, johtuu ihan varmasti noista tuotekuvista, kun ne on niin törkeen hienoja.

The Blue Buckle

aivan ihania vintage vaatteita
DSCN5405.JPG

DSCN5609_copy.jpg

Lisää japanilaista muotia:
xyzmac2008
ch8223

Ehkä tää riittää :p Lisäksi oon siis ostanut lukemattomia kasoja käytettyjä juttuja yksityisiltä myyjiltä.

Niin, tänään tosiaan alko koulu, oli aika jännää :) kivantuntusia tyttöjä löyty muutama, joten enköhän jotain koulukavereitakin saa. Käytiin tänään kaikkea vaan läpi, ja silti koulupäivä kesti yheksästä kahteen HUH! Huomenna käydään taas läpi juttuja, mutta aletaan myös piirtämään hameen peruskaavoja. Hassua silleen opiskella tällästä minkä osaan jo. Ehkä siit on apua, ja saan hyviä numeroita ja ehkä opin jotain uuttakin. Minimaalinen tavoitteeni olisi valmistua parhain paperein :p eh, saa nähdä. Motivaatio on ainakin toistaiseksi korkealla, ja tätä nyt olisi edessä 2,5 vuotta.

Odotan innolla perjantaita! Perjantaina on design- ja käsityötori turussa, ja sinne siis myymään menossa. Harmi kun en kauheesti ehdi ompelemaan mitään uusia juttuja, joten rekissä pyörii samat kuin Facesissäkin. Seuraavaksi sitten varmaan joulumyyjäiset, ja tässä välissä keskityn kouluun ja verkkokaupan päivittämiseen.

Ainiin, tukkauutisia! Tukkani on nyt jotain porkkananoranssin ja kuparin väliltä, aika raitainen, mutta hyvä vaan :) Heihei persikka! 8) Olen tyytyväinen.

Olin koirien kanssa just tunnin lenkillä harhailemassa pitkin maita ja metsiä. Nyt vihdoin selvis että mitä sellaiset ihme telineet on. Tuolla metsikössä voi harrastaa frisbeegolfia! Jännää. Täytyy ehkä joskus mennä kokeilemaan.

Nyt täytyy melkeen mennä unille, herätys taas aikasteen aamulla.