Marimekon kaksi Turun liikettä on nyt yhdistynyt yhdeksi. Avajaiset oli torstaina, ite kävin siellä eilen. Pakko sanoa että wau! Liike on järjettömän suuri (marimekon sivujen mukaan 350neliötä) ja älyttömän kauniisti sisustettu. Liike on lähes päästä varpaisiin valkonen, myös myymäläkalusteet  on valkoisia. Marimekon värikkäät tuotteet pomppaa tosi hyvin esille valkoisuuden keskeltä. Liike oli avara ja siisti, siellä oli ihana vaellella ja katsella. Loistava parannus verrattuna esim Salon tunkkaiseen marimekon raitapaitaliikkeeseen. Raitapaitoja toki tuollakin oli myynnissä,mutta ei niin vallitsevasti.

turku_saitille.jpg

Kannattaa siis käydä, turun hansakorttelissa, aurakatu kymppi!


ARGH! Olin kasannu tähän läjän marimekko in my heart kuvia, mut sit ne päätti kadota. Enkä jaksa koota niitä uudestaan. Ehkä joskus :)

Eilisen asua:

large_48b9a036625ef.jpg

1868260.jpg

mekko-kirppis
liivi-h&m
i'm blue! (harvoin oon)

1868308.jpg

1868305.jpg

ostin ginatricotilta ihanan neuleen! maksoi vaan 14,90 :)!

1868336.jpg

ebaysta tuli tämä mekko, pesin sen,
niin nyt se on kuvassa ihan ryppynen. :<

1868366.jpg

ostin ihanat sukkikset ! kauppaa tuskin täytyy mainita.. :p
ne ei siis oikeesti oo raidallisia,
kamera pilailee taas.
vihreet on ihanat!

Eilen  oli bileet,jonkun aikaa baarissakin oltiin. Meikkasin pitkästä aikaa vau! asukuvat on vielä kamerassa ja kamera latingissa. Syötiin tortilloita ja nautittiin sidukkaa. Sekä sellasta ananasviiniä (muistaakseni se on viiniosastolla alkossa, uutuusjuttu!), ei sekyl viinimäistä ollut. Siihen sekaan limejuissia,  ooh nam! Mukava ilta oli. Ens viikonlopuks suunnitteilla tyylitaivas-miitti, ja illalla taas olis Turkku Sex - erotiikkamessut, joilla esiintyis hunksit. Kaverit kinuaa  mukaan katsomaan.  Töitäkin täytyis tehdä. :< Miittiin täytyy ainakin mennä! ne pidetään Fidan lajittelukeskuksella, ja luvassa on musaa, naposteltavaa ja shoppailua fidan aarrearkuilla! Ketään mun lukijaa tulossa paikalle?

Muutamia ebay-ostoksia taas:

DSC_8321.jpg

d188_1.JPG

18a3_1.JPG

en kehtaa laittaa enempää, ettette
pidä mua ihan friikkinä! :D

1747063.jpg