Jeij, tänään on ollut mukava päivä. Koulua oli kaheksasta kahteentoista, kuosittelin hameen kaavoja. Sitten lähettiin tyttöjen kanssa kangaskauppaan. Kulutin 22 euroa hameen tarvikkeisiin ja ja. Neonvärein koristeltuun kitarakankaaseen!! Se on aika kähee. Mustalla pohjalla erivärisiä kitaroita riveittäin. Mahtavaa. Saa nähdä mitä päädyn siihen tekemään. Kangaskauppailun jälkeen tulin kotiin, otin päikkärit ja palloilin koirien kanssa pihalla. Illemmalla kävelin koirien kera filmtownille ja lainasin clueless leffan (!!). Nostalgista! Ketä myöntää kattoneensa nuorena flikkana sen useemmin kun kerran ja kadehtineen cherin tietokone-ohjelmoitua, pyörivää vaatekaappia? Minä ainakin. Noh, ei se ehkä leffana ollut enää niin sykähdyttävä.

Tänään oli postilaatikkoon tipahtanut hennesin paketti, joka sisälsi leijonankeltaisen neuletakin ja luumun värisen peruspitkähihaisen. Alkaa vihdoin olemaan näitä peruspitkähihasia tarpeeksi! Postissa odottaa edelleen elloksen paketti. Sen hinta on 14,90 joten todennäkösesti se sisältää sen vyön, jonka tilasin.

perjantaita:

1882410.jpg

alimmainen mekko - marimekko
päälimmäinen mekko - ebay, vintage
vyö - ebay
sukkikset - vanhat
kenkinä oli kumpparit

1882412.jpg

leffanhaku-asu!
farkut - lindex
teeppari - kirppis
neule - veromoda. Tää on ikivanha,
mut aina vaan rakkaus!

1882415.jpg

tämä hamonen ja laukku tuli torstaina postissa.
Harmikseni toi hame  on vähän
turhan lyhyt mun jaloille :<
ehkä mustien sukkiksien kanssa
näyttäis paremmalle, kokeiluun siis!

1882417.jpg

keskiviikon asu.
mekko-kirppis
vyö-ebay
perusasu, kun aamulla ei huvittanut.

1882420.jpg

komea poika ulkoilemassa!

Nyt lähen valmistautumaan huomiseen kymmenen tunnin työpäivään. Nautinnollista! huomis illaksi ois kiva keksiä jotain meininkiä, hmm!

ps. maanantai vapaa koulusta, sininkaa shoppailee ja syömään herkkuruokaa!

1747063.jpg