Kääk,  piti eilen jo päivittää mutta  iltaa kohden tuli kaamee päänsärky. Mutta tässä sitä ollaan! Tänään oli kauan odotettu palkkapäivä, eilen kun tilillä oli enää 30e. No ei se mitään, toi on kai ihan hyvä vielä opiskelijalle, että vikana päivänä on noinkin paljon. Saahan sillä vielä ruokaa ( ja pari ebay-mekkoa ). Palkka oli kuitenkin säälittävä. Huhkin kaks viikkoa, 33 tuntia, ja sain 180e. ei kiva. Siirsin sitten 110e "säästötilille", josta maksan aina vuokrani. Nyt pitäis  satkulla pärjätä pari viikkoa, sitten tuleekin tuet ja toinen palkka, tosin vuokra lähtee. 515 euron vuokra on kyllä vähän liikaa. :FSain tänään tosin ns kakkostyön, pääsen takaisin noihin varastohommiin sillon tällön, 12 euron tuntipalkka houkuttaa 8) Jos sitten jäis vähän enemmän rahaa shoppailuun :p

Pitäs  tosin säästääkin ihan hirveesti, kun tosiaan ens kesänä lähetään kavereiden kanssa reilaamaan kuukaudeksi, ja se syö ihan kohtuullisen määrän rahaa. Lisäks joutuu olee kuukauden pois töistä sen takia, ja sen kuun vuokrakin täytyy maksaa vaikkei täällä kuukauteen olekaan.Mut hei, pääsee kuitenkin kuukaudeks ulkomaille! Ranska, espanja, italia, portugali... namnam!

Noniin, palataas kuitenkin vaatteisiin kun tyyliblogista on kysymys.

large_48d91ee6cd217.jpg

maanantain huonolaatuinen asukuva.
hame-itsetehty
sukkikset - h&m
paita - h&m
kengät - mekka

large_48d9113cbc630.jpg

ja tiistain asukuva.
mekko-ebay
sukkikset-h&m
vyö-ebay
paita-h&m

Oon  nyt jotenkin ylirakastunu näihin henkkamaukan peruspaitoihin. Ennen  mun kaapista ei löytyny mitään perusvaatteita ja siks yhdistely oli tosi vaikeeta.  Nyt oon hamstrannu näitä melkeen jokasta väriä! musta, valkoinen, ruskea, leijonankeltainen, liila..varmaan muitakin löytyy. Ne menee vaan niin kätsysti mekkojen alle! Suosittelen todella ostamaan perusvaatteita. Ennen ajattelin etten halua tuhlata rahojani perusvaatteisiin, jotka on hirmutylsiä. Nää peruspitkähihaset, sekä henkkamaukan (toki muidenkin) perusneuleet, eri värisiä, napit eessä, ohut.. on tosi  käteviä.

large_48d91e3097d71.jpg

ebaysta tuli tämä mekko.
näyttää jonkun itsetekemältä :)
Olkamina helminauhaa
ja pienet  silkkirusetit alla.

Ebaysta puheenollen, matkalla on seuraavanlaisia paketteja postilaatikkooni:

d8bd_1.JPG

c3ac_1.JPG

df9f_1.JPG

0de9_1.JPG

74e3_1.JPG

da3c_1.JPG

Hehe, toi vika mekko näyttää varmaan ihan  hirveeltä mun päällä :D mut ostin sen koska suunnitellaan bestiksen kanssa ensimmäistä retkeä barbi clubille ! toi mekko sopii sinne niin huipusti, ja varmaan noi vaaleenpunaset korkokengät lähtee mukaan myös. Hiuksiin taidan laittaa tiaran ja kihartaa. Juodaan kuoharii ja pinkkei drinkkei! (välihuomautus, kandee lainaa kirjastosta pink drinks niminen kirja, ne on hyviä ohjeita)

Koulukaverin kanssa suunnitellaan the grinch-bileitä!  Kyllähän te sen muistatte, hirmuinen the grinch joka varasti joulun?

grinch.jpg

sini  haluaa ehdottomasti pukeutua grinchiksi, vaikka enemmänkin tarkoitus oli pukeutua whovillen  asukkaiksi. Mä aion olla tietenkin cindy lou! Ei vaan, ei kenenkään oo tarkotus olla joku tietty hahmo, mutta inspiraatiota otetaan näiden ihmisten hiuksista ja vaatteista, ah  ihanaa!

CINdylouwho.jpg

Pikku cindy loutahan esitti kukas muukaan  kun taylor momsen a.k.a. jenny humprey gossip girlistä. :)

Nyt lähden lenkille! :)

1747063.jpg