Eilen oli mukavasti vietetty bileilta. Syötiin sinin kanssa mokkaruutuja ja katottiin csi. Laittauduttiin - kivaa! Meikkasin pitkästä aikaa kunnolla, en oo varmaan vuoteen tehny mitään silmämeikkiä,edes ripsaria. Onnistuin kuitenki loistavasti! Pinkkiä luomiväriä ja tummanliilaa rajauskynää, mustaa ripsaria. Ei ehkä kuullosta kovin hyvälle tuo pinkki, mutta hienolle se näytti. Yritin epätoivosesti ottaa siitä kuvia, mutta iltamyöhään kuvaus mun kameralla ei  oo kovin hienostunutta.

1989406.jpg

pelottava kuva!
salama pilasi:<
luomiväri oli vähän tummemman pinkkiä.
ps. tykkään hämisripsistä!
pisamia :<

asu oli makein asu pitkään aikaan. Tarkkaan harkittu herra rokkipojan hurmaamiseksi. Koska herra rokkipoika ei ollutkaan baarissa, joudun perjantaina laittamaan tasan saman asun. (:--D) hihii.

yöllä otettu kuva:

1989421.jpg

aamulla lavastettu:

1989422.jpg

pitsimekko/GT (hurraahuudot nadjalle vielä!)
leggarit/kirppis (ekaa kertaa jalassa!)
kengät/salon trendikenkä
paita/kirppis
koru/glitter (alealeaaleaaleaa)

rrrrakastan taskuja! Miksei joka ikisessä mekossa voi olla taskuja! murr. tästedes ostan vain taskullisia mekkoja. Tai sitten ompelen niihin taskut! En saa tarpeekseni tosta ginan pitsimekosta,se on vaan niiiiiin täydellinen. Takana vielä kultanen vetoketju! Täydellinen, ah. Pitsiä, sydämen muotonen yläosa.. TASKUT!! ja sopivan pitunen. Ja tajuttoman mukava päällä! Ja hintakin vaan 24,95 (no okei mulle 30, ku tuli postarit ja hakupalkkaa päälle8D) Ja eka kerta kun osasin yhdistää noi pitsileggarit mihinkään asuun! lojuneet mulla pari vuotta kaapissa, ja eilen pääsivät ekaa kertaa ulos.

Takaisin iltaan, istuttiin suurin osa illasta calypsossa, joka on pieni, hyvä tunnelmainen baarinnurkkaus salon keskustassa. Lempparipaikkani salossa! Sieltä saa maailman parhaat juomat. Eilen oltiin  mehulinjalla kummatkin, ja ite join mm. mango-mandariinismoothieta ja mansikka-päärynäsmoothieta. Ja tietenkin kokista! On muuten salon halvinkin baari, iiiiso kokis vaan 2,40 ja smoothiet  3,50! pirtelöt 3e.. Lisäks löytyy kaikennäköstä teetä ja erikoiskahvia. Alkoholillisistä juomista puhumattakaan! Lisäksi siellä on iso läjä pelejä joita pelailla. Calypson jälkeen vietimme hetken irish bar mollyssä, toinen lempparini! Leikittiin photoplaykoneella - nimimerkillä mursupoika69. 8D

Eilen kävin töiden jälkeen myös kierrarilla, ja löysin ihan sairaan kasan vöitä! Suurin osa ilmaispinosta, mutta muutama parin euron arvoinenkin löytyi. Kuvia tulee joskus, eiliset kuvat todella epäonnistuneita.

Tänään oon siivoillut. Mälsää! Kohta paukkaan ompelukoneen ääreen ja teen muutaman homman valmiiksi. Illalla meen porukoiden luokse, saunaan herkuttelemaan ja kattomaan idolsia. Syyslomaviikko lähenee loppuaan:( Mutta huomenna bestiksen kanssa juhlimaan kai!

1747063.jpg