Uppveg aukesi turkuun kesällä 2008, eli suhteellisen uusi liike on kyseessä. Liikettä pitää  hyvin herttainen nuori nainen, jonka kanssa on aina kiva jäädä höpöttelemään. Itse liike on kaunis, ja avarakin ollakseen niinkin pieni liike.

etusivu.jpg

Mitä uppveg sitten tarjoaa? Kierrätysmuotia, vegaanisiakenkiä, koruja, sarjakuvia ja kaikennäköistä lifestyle-kamaa. Luonnonmukaista, reilua, kierrätettyä, kaunista, kestävää!  Uppvegin paras anti on vegetarianshoes:in jalkineet, joita ei muualta suomesta saa. Vegetarianshoes on brittiläinen vegaanisia kenkiä myyvä yritys. Onhan niilläkin verkkokauppa, mutta tuon hintaluokan kenkiä ei mieluusti sovittamatta osta, kun palautusmahdollisuudet on rajallisia (tietääkseni tulee rahallista tappiota itselle jos kenkiä britteihin palauttelee, korjatkaa jos oon väärässä).

logo.jpg

Vegetarianshoesit on hirmukehuttuja, itselläni on käytössä kaverin isosiskon vanhat, ja ovat kestäneet jo kymmenisen vuotta hajoamatta. Eniten suomalaiset käyttänevät VS:n maihareita (joita saa muuten älyttömän makeissa väreissä), mutta VS valmistaa paljon muitakin, tyttömäisiä malleja.

sophiet:

453_6_.jpg
Nilet:
386.jpg

Miat:

441.jpg
Allyt:

151.jpg

vihreät maiharit haluaisin:

277.jpg

Avoinna Ma-Pe 12-18 ja La 12-16
Puutarhakatu 16 C 67, sisäänkäynti Ursininkadulta, Turku
Tuotteita voi tilata myös uppvegin sivuilta.

www.vegetarian-shoes.co.uk