Mun matkakuume nousee koko ajan, vaikka reiliin on vielä 8 kuukautta aikaa. kaheksan :( No loppujen lopuksi se menee hirveen nopeesti. Tänään on siis suunniteltu reiliä ja reitti on aikalailla valmis. Kokoan reittimme tähän kuvin ja sanoin! Huomioikaahan, että nää on vaan kaupunkeja joihin suunnataan, esim barcelonasta aiotaan mennä (homo)kaupunki sitgesiin päiväretkellä käymään, vaikkei tätä oo suunnitelmassa mainittu. Suomesta lähdemme lentokoneella tai laivalla.

Frankfurt

frankfurt-big.jpg

Pariisi

Paris2.jpg

Lyon

quaisaone33.jpg

Nizza

nizza_430.jpg

Cannes

cannes_croisette.jpg

St. Tropez

image_hotel_exterior_hotelsurroundings_2

Marseilles

marseilles-city.jpg

Madrid

madrid_1.jpg

Malaga

malaga01.jpg

Alicante

alicante-beach1.jpg

Valencia

valencia_plaza.jpg

Barcelona

1359524414_a59c8bcfe0.jpg

Civitavecchia (sanahirviö)

00civitavecchia.jpg

Rooma

visit-rome-5.jpg

Milano

milan.jpg

Verona

verona-verona2.jpg

Venetsia

venezia_okt_2007_canon_010.jpgVähän tylsiä ja samantyyppisiä kuvia osa, mutta houkuttelevalle näyttää:) 16 paikkaa tässä listassa ja 30+ päivää aikaa :) Varmaan lentäen tullaan takaisin suomeen.

Pakkaaminen tulee olemaan mun yks suurin ongelma. Oon kuitenkin toisaalta kauheen turhamainen ja tekisi mieli ottaa joka päivälle eri mekot.. 8/ Oon kuitenkin päättänyt panostaa käytännöllisyyteen, joten heti ekana projektina on ommella vilposet haaremihousut. Sen lisäks tarttis ostaa jotkut hurjan hyvät kävelykengät (ei korkokenkiä:<) ja jotain vilposia paitoja. Yhdet (1!) korkokengät ja yhden-kaksi bilemekkoa annan itselleni luvan ottaa mukaan. Kuitenkin aika paljon bailataankin!

Tänään oon vääntänyt pientä majoitustietokantaa, pientä vihkosta siis joka napataan matkalle mukaan, joka sisältää varteenotettavia hostelleja kaupungeista joihin ollaan menossa.

Kuulostaa varmaan ylisuunnittelulta, mutta aika suunnittelemattomasti loppujen lopuksi mennään. Reitti on selvä, mutta sitä ei tiedetäkään mitä missäkin kaupungissa tehdään, eikä sitä aiotakaan suunnitella. Mutta ah, pikkukahviloita, puistoja, biitsejä, kauppoja.. Shoppailua odotan hurjasti! Montakohan pakettia joudun lähettämään kotosuomeen? ;)

Muita reilanneita tai reilausta suunnittelevia? :)

1747063.jpg