Heijjjaa! hurjan kiireiset päivät takana (ja edessä!). Eilen päivällä sini tuli tänne koiransa kanssa, käytiin koirapuistossa ja mun vanhempien luona. Sitten tultiin mun luokse ja tehtiin tortilloja, nam! Kateltiin csitä ja sini jäi sitten yöksikin. Tänään koirat jäi kolmestaan tänne, kun lähdettiin kouluun. Meillä oli tänään11tunnin koulupäivä, ihan uskomatonta! Onneks ei ollut teoriaa, vaan lähinnä mä ompelin hameen valmiiksi ja kaavotin housut. Loppupäivä meni aikalailla hupsutellessa, ja tehtiin sinin kanssa yhdet ihan läppähousut kummallekin. Niistä myöhemmin, sillä suunnitteilla hullu baari-ilta niissä pökissä!

Vihdoin se lauantai-illan baariasu:

1970944.jpg

navy-mekko / ebay
kengät / salon trendikenkä
vyö / ebay
laukku / glitter kai

Plaah, en kerennyt eilen lavastamaan muita asuja, kun sini tuli tänne niin nopiaan. Tänäänkään se ei onnistunu kun oli jo niin pimeä kun tulin koulusta. :( En saanut siis edes tän päivän asusta kuvaa. Ekaa kertaa jalassa oli:


1970960.jpg

Olen rakastunut, myönnän!

Loppuasu tulee myöhemmin! Samoin kuin eilinenkin asu. Huomenna tosin on tunti aikaa koulun ja töiden välissä joten saa nähdä kerkeekö siinä mitään kuvaamaan. Perjantaina pompin turkuun allergiatesteihin ja illalla töihin. Viikonloppu on myös töitä, mutta saa nähdä jos sini lähtis baariin muutamalle bongailemaan yhtä herkkua poikaa. 8D

1747063.jpg