Moikka! tänään on täydellisten mekkojen päivä. Shoppasin neljä, siis NELJÄ täydellisyyttä.

Tein erään ebay-myyjän kanssa loistodiilin, kolme täydellistä mekkoa hintaan 15 puntaa.

d886_1.JPG

tässä yksi heistä. Ihan törkeen makee toi yläosan röyhelö! Ja toi kuosi. <3<3<3 anteeksi aikuismainen käytökseni, mutta oikeesti NIIIIIIN (jos kiroilisin tähän väliin tulis v-sana) MAKEETA, et ei tajuukaa. Kauniisti ilmaistu :--D muista mekoista en tajunnut napata kuvaa, ennenkuin myyjä kerki ne sulkea, joten ei tuu kuvaa ei. Toinen oli kuitenkin ruskeasävyinen mekko, missä oli myös röyhelöä helmassa, kivat hihat, ja oiskohan ollu pallokuosia. Ja kolmas oli turkoosisävyinen spagettiolkain mekko,jossa ihan törkeen hienoa maisemakuvaa. Vaikea kuvailla, mut järjettömän hieno. Kuvat saatte heti kun mekot saapuu.

Sitten siihen neljänteen mekkoon, jonka vuoksi voisin vaikka pyörtyä:

7146_1.JPG

Mä oon oikeesti vuodesta viis inhonnu leopardikuosia. Viime kesänä tein sitten poikkeuksen ja ostin barcelonasta  parilla eurolla leopardikuosiset ballerinat. Ja nyt, nyt tää harmaa rakas leopardi vei mun sydämen. Voiko olla täydellisempää mallia, materiaalia, kuosia ja vielä rusetti! Tervetuloa kotiin, rakkain bilemekkoni! Tästä täydellisyydestä sain pulittaa 27 euroa, eli ihan liikaa. Mutta eihän sitä voinut sinnekään jättää, eihän? Muistaakseni en oo ikinä maksanu mistään ebay ostoksesta näin paljoa. Jos tää mekko ei mahdu mulle,arvatkaa kuinka monta ihmistä hirtän?

Päivän plussana vielä pari täydellistä mekkoa:

c9fb_1.JPG

0ef4_1.JPG

Nää ei oo vielä sulkeutunut, mutta oon valmis tuhlaamaan näihin kaikki viimesetkin ruokarahani, ja hakemaan vaikka säästötililtä lisää näihin.

Ei nyt muuta!

1747063.jpg