Huhhei! Ninja-hauvalla on taaas jalka pipi, tällä kertaa toisen jalan kynsi murtunu. Eilen huomasin kun tulin töistä, ja tänään aamulla käytiin tohtorilla. Nukutettiin, kynsi poistettiin ja jalka siteeseen. Raukka on ollut ihan tokkurassa koko päivän. Metku taas hätäilee, kun toinen ei leiki eikä reagoi mitenkään. Voivoi.

Oltiin ilta sinin luona ompelemassa, sain aikaiseksi jopa keepin (törkeen makee!) ja yhden laukun. Onneks edes tuon verran, kun ensimmäisiin joulumyyjäisiin on enää 5 viikkoa.

Kuvailin tänään läjän saapuneita mekkoja:

2024534.jpg

2024536.jpg

2024538.jpg

2024539.jpg

2024542.jpg

Melkein kaikki ebaysta! Alimmissa kuvissa oleva viininpunanen liivinappimekko h&m. Oon kuolannu tätä forever, ja nyt se oli puoleen hintaan. :) jee! Valkonen boleromittanen neule nadjalta.  Ps mulla ei näy nännit, vaan tungin rintsikkojen olkaimet (en jaksanu vaihtaa kuvaamista varten) mekkojen sisään, ni ne jäi törölle. :D kiva nänniefekti :|

Ylin "mekko" piti olla mekko, mutta tyhmänä en tietenkään tarkastanu kuvauksesta sen pituutta, joten noh, se ei nyt ole mekko. Ja joo tiedetään, mun yläkroppa ei näytä  parhaimmalta olkaimettomissa mekoissa, mut mullon parhaillaan käsien kiinteyttämiskuntokuuri, ja niin kauan kun kädet näyttää tältä, käytän paitoja mekkojen kanssa. Kädet on läskein osa mussa, ainoa joita en voi sietää. Joten ignoratkaa kädet, rakastakaa mekkoja!

1747063.jpg