yhtälön ratkaisu:
sunnuntai=siivousta plus shoppailua.

Siivottiin äidin kanssa mun kaapit ja laatikot ja kaikki krääsäjutut.

1997537.jpg

henkarikaapista löytyy lähes kaikki mekot. Muutama neule, nahkatakki ja pari hamettakin henkareilla majailee. Alaosassa on korillinen vöitä, ja pari riviä korkokenkiä. Ylähyllyllä taasen löytyy kasa laukkuja, ja muutama pyyhe yms. Ainiin, s-koukuilla roikkuu kaikki pikkulaukut.

1997541.jpg

ompa mulla paljon mustia korkokenkiä!

1997548.jpg

Oikeen puolen kaapissa: ylähyllyllä on farkkuja, yöpaitoja, työvaatteita. Seuraavana topit ja t-paidat. Niiden alla taas on ensin ohuet pitkähihaiset paidat ja neuleet. Seuraavana hamehylly. Sen alla alusvaate- ja sukkakorit, alimmaisella hyllyllä iiiso kasa sukkiksia ja parit säärystimet.

Vasemman puolen kaapista löytyy vähän sitä sun tätä: laukkuja, huiveja, urheiluvaatteita.. Paljon vaatteita, joita ei tuu käytettyä, jotain vaatteita joille pitäis tehdä jotain; korjata,muokata, lyhentää, pienentää. Jotain kankaitakin ja ompelutarvikkeita.

1997567.jpg

Eteisen  kenkäkokoelma. Jotkut ihmettelee ekaa kertaa käydessään, että miten eteisen lattia voi aina olla täynnä kenkiä, kun sentään asun yksin 8) Nyt tuossa on poikkeuksellisen vähän, kun siivosin kesäkenkiä pois.

Eteiseen haluaisin  ehdottomasti jonkun näkösen kenkätelineen, johon sais helposti sujautettua kengät aina kotiin tullessa. Vaatekaappejakin pitäis saada lisää! Onneks saan tässä jokupäivä kuskattua porukoiden luota yhden naulakon makkarin nurkkaan niin saan siihen neuleita, huppareita ja  laukkuja. Muutenkin pitäis saada organisoitua kaikki korut ja muut asusteet fiksusmmin. Vinkkejä kellään?

0092703_PE229404_S3.JPG

Haluaisin ylläolevan hyllyn olkkariin, sohvan viereen. Mutta toisaaltaepäilyttää, kun oon hankkimassa tummaa ruokapöytää, ja noi ois ihan vierekkäin, että sopiiko vai tuleeko liian tummaa. Toisaalta haluaisin siihen ruokapöydäksi ikeassa myytävän tietsikkapäydän, lasilevy, jossa on mustia kukkia. :)

Seuraavaksi siihen shoppailuun, ebaysta yllätysyllätys.

af31_1.JPG

439c_1.JPG

3e0c_1.JPG

a4b8_1.JPG

oisin shopannut nettiginassakin yhden mekon ja ponchon, mutta eipä suostuneet toimimaan. Taitaa olla ruuhkaa?

1747063.jpg