tänään ei tule päivän asua, koska sen sisältö oli lähestulkoon sama kun eilisenkin asu. Vedetty nopsaan päälle, kun piti lähteä kouluun pitämään esitelmä. Muuten skippasin koulun kokonaan, koska valvoin koko yön oksennellen. En tiedä mikä yhtäkkinen kohtaus se oli, liittykö migreeniin vai kenties biotiini-kuurin alottamiseen?

No enivei, koulusta tullessa odotti postilaatikossa kasa paketteja. Laatikko näyttä varsin hassulta, sillä siellä oli kaks uuberisoa muovipussipakettia. Pari paperipostiakin oli, mutta arvatkaa mitä! Lappuja että postissa odottaa paketti :D niitä taisi itseasiassa olla kolme, yks h&m, loput tuntemattomia. Veikkaisin että ne sisältää legginsejä, ne kun tulee kiinasta, niin on tietääkseni aina kirjattu lähetys.

Yksi pussipaketti oli Gina tricotin ja sisälsi nämä kaksi hauskuutta:

2072634.jpg

2072637.jpg

ja

2072645.jpg

lovelovelove!

Tikkihame? tikkihame<3 ^____^ Joojoo tiedetään, se pyöristää mua. Mut tikkihame<3. Ei ehkä parhaimmillaan ton villapaidan kanssa, joten odotelkaahan jotain parempia asukuvia, joihin hamonen pääsee. Tikkihame maksoi muistaakseni  19,90euroa. Ja ah, rakastan näitä ginan paita+hame-mekkoja, ne on superkäytännöllisiä! Kiireisenä aamuna voi vetää vaan tommosen mekon ja sukkahousut ja se on siinä. Mullahan on jo se kesällä myyty oranssi-harmaa, jossa yläosassa on oranssia leopardikuosia. Tää on vähän erimallinen, ei pussihelmaa, ja tässä on taskut!! <3 Ja yläosa liilamustaa pitsiä<3. Näitä on nyt ginassa miljoonalla eri kuosilla, ja hinta on 15e, suosittelen!

Toisessa paketissa oli tässä postauksessa esitellyt pinkit mekkoset. Täytyy sanoa että tuohon paitamaisempaan, avoselkäiseen syntyi täydellinen rakkaussuhde heti kun sain sen päälleni.

2072671.jpg

Näin sitä pidetään hameen kanssa,
rusetti pehvan päällä 8)

2072681.jpg

tässä näkyy vähän paremmin paidan ja tukan oikea väri.

2072698.jpg

mekosta en kerennyt nappaamaan parempaa kuvaa,
kun naapurin mamma tuli takapihalle,
enkä  kehdannut melkein-linnanjuhla-mekossani
siellä enää pomppia!
Saa nähdä tuleeko käytettyä.

Mitäs muuta. En tiedä. Oon askarrellut koko iltapäivän massoista koruja, pitäis ehkä tehä vielä lisää ja sitten paistaa ne. Psst, ommellaan huomenna koulussa vauvan vaatteita ^_^ Kauhee sisustusvimma meneillään, tänään kävin ostamassa sellasen kynttilä+koriste jutun pöydälle, kun mulla sattu siihen olemaan sopiva lautanen kotona. Sen lisäks tilasin ebaysta yhden sisustustarra hommelin, kuvia tulee sitten kun saan sen seinälle. Lisäks etin jotain kivaa musta/valko/harmaata tapettia josta saisin tehtyä sellasen 1,5x2,5 metrisen taulun olkkarin seinälle. Haluan myös maalata keittiönpöydän (joka sijaitsee olkkarissa kylläkin) mustaksi! Kai tää vimma johtuu siitä, kun enskuussa tulee vieraita paljon. Mummit ja mammat ja pappat ja serkut jotka ei ole koskaan täällä käyneet. Ainiin yks palapelikin odottaa valmistumistaan tauluksi.

Nyt meen syömää riisipuuroo!

1747063.jpg

ps. lauantaina turkuun kaikukastin keikalle!