Kun kirjotin tosta yhestä nettikaupasta, en päässytkään maksamaan mun tilausta. Mun pankkikortista on kulunut se securiducode niin piti sitten pankista se kysästä. Tuolla kaupassa olikin meinaa maksusysteemi paypalin sijaan niin, että naputellaan kortin tiedot ja sittten se siirtyy omaan verkkopankkiin, jonka kautta sut tunnistetaan. Ja se siitä!

Noh, koska nyt sitten tein tilauksen vasta tänään niin tilaus muuttuikin vähän. Nahkatakit oli mustina mennyt, niin en valkosena sitten halunnut. Lisäsin muutamia juttuja:

AZZ96676PINK_LARGE.1226336645.jpg

AZZ96398RED_LARGE.1226336450.jpg

Lisäksi musta pitkähihanen bolero, ja sen edellisen postauksen punasen mekon isolla rusetilla sain kun sainkin sittenkin mustana!

Yhteensä nyt meni 42 puntaa. Tilausta odotellen!

Oisin halunnut nämä:

AZZ96783BLACK_LARGE.1226336669.jpg

Mutta itku tuli kun mun kokoa ei ollut!! Ne ois maksanut vaan 12 puntaa :( yhhyyyhyy.

Aamulla sato niin penteleesti, ja kun kouluun piti pyöräillä, täytyi ehdottomasti laittaa hupullinen takki (miksei villakangastakeissa oo huppua!). Muuten oli sellanen röntty-kassialma-päivä. Tykkään pukeutua silleen vähän boheemin sotkuseen tyyliin, eikä niin että kaikki on tiptop. Huulipuna täsmää varpaan kynsien lakkaan jne. No enivei, ttässä asua:

2058180.jpg

2058183.jpg

takki / ite tein
kenkuli /sugar
mekko / finnwear, kirppis 3e
leopardihame / ebay
vyö / gt

Ostin noi saappaat vähillä rahoillani joskus pari vuotta sitten, sillon sugarin saappaat oli niin uutta ja ihmeellistä suomessa. Siis kukkia, lintuja, puita saappaissa! Sillon se oli niiiin siistiä. On ne toki vieläkin mun mieleen, varsinkin toi kietasumalli, että sivuille tulee rusetit. Saappaissa on karvavuori, ja ne on todella muksat jalassa. Maksoivat aikoinaan 125e. On mun kalleimmat kengät ! :D Oli mukavuuspäivä,koko asu tuntui päällä niin hirmukivalta.

Piti ensin laittaa leopardihame ja sinne alle vaan paita, mutta se onkin mulle aivan liian pitkä! se on nyt noissa kuvissa rypyssä vyötäröllä. Pysyy vyön kanssa hyvin:) Täytyy lyhentää sitä vähän.

Mut oujee, nyt alkaa csi:n uudet jaksot!! Loppu viimeks siihen kohtaan missä toi miniatyyrimurhaaja sieppas saran! Oon odottanu tätä jatkoa kuin kuuta nousevaa! Ah. Haluun paidan mis lukee I<3GRISSOM. Tiesittekö että sen oikea etunimi sarjassa on GILBERT. Kamalin nimi ikinä! Miks fiktiivisil hahmoillekki pitää antaa noin typeriä nimiä.

willpeterson.jpg

pus!

ps. jaksoin jopa laittaa kameran lataukseen joten huomenna olisi luvassa päväni kuvina-postaus. Sittten siivoilin myös eteistä (koska siellä on kenkiä niin ettei mahdu kävelemään), ja kuvailen kaikki ennen talvisäilöön laittamista, joten kenkäni-postaus myös tulossa!

1747063.jpg