Heipat kaikille! Taas ois viikonloppu ohi vai. Miks nää aina menee niin nopeesti? :<

Perjantai. Sillon heiluin siis koulun lisäksi treffeillä, leffoja kateltiin ja tehtiin täytettyjä paprikoita (nam!) ja juotiin punkkua (yök!). Oli kivaa. Treffit kesti vaihteeks hmm sellaset kaheksan tuntia. :D miten niin viihdytään hyvin yhdessä. Asua panikoin vähän liikaa, mutta tässä lopputulos:

mekko / GT

paita / JC

nilkkurit / ebay

Lauantai. Hengasin koko päivän kotona tekemättä mitään, oli jotenkin tosi lazy olo. Illalla kuitenkin lähettiin käväsemään Calypsossa, joka on (oli) lempibaarini salossa. Eilen oli siis calypson hautajaiset. Meiän oli pakko käydä juomassa KURKKUSTEAMER. Eli stiimeri on sellanen maitovaahto+kerma systeemi, mihin saa jonkun makusiirapin. oon ennen juonut vaan valkosuklaasteamereita. Koska listasta löytyi kurkku-makusiirappia, niin pitihän se testata kun viimeinen mahollisuus oli. Valitettavasti tapahtumasta ei ole kuvia.. Kurkkustiimeri kuitenkin oli hyvääpahaa, ekalla kulauksella jees, tokalla vähän ällötti, kolmannella meinas tulla oksennus.. :D

mekko / GT

kengät / ebay

Ensin piti lähteä ekaa kertaa tuossa uutukaisessa alennus-nahkamekossa, ja uusissa kengissä, mutta jostain syystä mekko ahdisti eilen, ei tuntunut hyvälle. Vaikkakin mä kyllä rakastan sitä! Päädyin sitten tähän:

mekko / h&m

kengät / h&m

takki / ebay

Ekaa kertaa pääsi nuo kiilakorkokengät a.k.a "pikkumyykengät" jalkaan. Ja hei, ne on ihan törkeen hyvät jalassa! Jotenkin sitä ei uskois henkkamaukan 13 euron kengistä.. Mutta nää on mahtavat! Hyvä kävellä, ja mahtavan näköset. Ne saa jalan näyttämään viis kokoa pienemmältä.

Jotenkin pinkkimusta / liilamusta painotteista ollu tää viikonloppu, ehkä tää on joku tietty mieliala.. Nyt istun täysin mustissa, tosin mulla ei muuta olekaan päällä kun mekko :) Rentoilua.. Pitänee koko loppupäivä siivota, kämppä on viimeaikoina päässy sellaseen kuntoon että huhhuh. Nyt kun koiratkin on vielä iskän kanssa niin saa rauhassa siivoilla. Huh. Inhoon siivoomista. :( Hyvät sunnuntai-illat kaikille!