Jeij, oon yrittänyt kirjotella uutta postausta jo koko päivän (no ainakin melkein), mutta vuodatus on ollut huoltokatkolla. Odottaminen kannatti, vihdoin pääsin tämän kimppuun. Ensin esittelen vihdoin ikuisuus sitten valmiiksi saamani housut, joita hetken aikaa sainkin vähän tuskaisestikin väkertää.

 

 

 

 

 

Siinähän nuo. Jonkunlaista haaremistailia haussa, kuitenkin niin ettei haarat roiku polvissa asti. Mukavat ovat päällä! tarkoitus ois kesän reilille tehdä samanmoiset mutta jostain kesäsemmästä kankaasta, toi ruutukangas kun on aika paksua. Kangas oli muuten huippulöytö, eurokankaasta alerullasta 2€ metri! Ostinkin sitä sitten 2,5 metriä, ja kangas meni kaikki noihin housuihin! Mitäs tykkäätte? Kyllähän ne leveämmän näköseksi tekee, mutta haittaakohan tuo. :)

Tänään olin turussa miian luona, jutskailtiin paljon ja suunniteltiin reiliä aika pitkälle. Reittijututkin muuttui vähän, mutta ei kovin vakavasti. Loppureilistä päätettiin mennä useemmaksi päiväksi pyörimään garda-järven ympärille, josta löytyy muuten ihan tajuttoman makea vesipuisto! Nimeä en muista, mutta vinkkaan sen joskus jos on enemmän reiliasiaa. Ah, kuus kuukautta pitäis vielä jaksaa odotella. 5.7 on lento düsseldorffiin, ja siitä sitten loma lähtee! <3

Päällä tänään oli paaaljon ruosteenoranssia:

paita ja sukkikset / h&m

polvisukat / lindex

mekko / gina tricot

Mun polvet näyttää hirveen muhkuraisille, ja sukkahousut on makkaralla :D Rakastan tota ginan mekkoa, puhumattakaan noista uusista sukkahousuista, ihana väri! Noissa pikkuballerinoissa en lähtenyt matkaan, mutta kuvanottovaiheessa en ollut vielä päättänyt mitkä kengät laitan jalkaan. Loppujen lopuksi jalkaan päätyi tässä postauksessa vilahtaneet ruskeat karvavuoriset saappaat.

Apua, mulla ei oo vielä ollut mitään varsinaista vaatepaniikkia tai treffipaniikkia, mutta eiköhän se huomenna aamulla ala. Pitää pestä tukka ja valita vaatteet ja ja ja. Kiharran tukan :) Kävin siskolta tänään hakemassa kihartimen lainaan. Mullon turvonnut olo ja ruma olo ja pelottaa. :D on se elämä niin vaikeeta. Ei vaan, ihanaa että pääsee pitkästä aikaa treffeille! oon vaan aika kova jännittämään kaikkea tuommosta. Noh, ehkä kuulette huomen illalla miten kävi. Nyt lähden tutututu, kauneusunille.

 

ps. Follow my blog with bloglovin´