Yay! Tänään on ollut hyvä päivä, pyörittiin sinin kanssa kaupungilla. Salon vaateliikkeissä ei ollu sitten yhtään mitään kivoja alennuksia enää, samat vanhat rääsyt siellä pyöri. Kierrätyskeskukselta sen sijaan löytyi vaikka mitä kivaa. Rahatilanteen takia piti vähän rajoittaa, mutta tässäpä ostokset:

Kotimaiset punaiset kesäkorkkarit, 1€

Laukku 3€

Kenkulit 2€

Laukku tuli tarpeeseen, koska omistan tasan yhden keskikokoisen laukun, jonka hihnan saa olan yli.. Ja se alkaa olemaan muutaman vuoden todella aktiivisen käytön jäljiltä aika heikossa hapessa.. Joten tää oli makoisa ostos! Punaisia korkkareita mietin aika pitkään, tuleeko niitä käytettyä, kun kuitenkin omistan varmaan sen about 40-50 paria kesäkenkiä.. No ostin ne kuitenkin, ei ainakaan hinnalla oo pilattu. :) Saa ne sitten myytyä kirppiksellä pois jos ei tuu käytettyä. Ja nää mustat ihanuudet, aijaijai<3. En koskaan ennen oo edes harkinnut ton tyyppisiä, mutta jostain syystä erityisesti nadjan käyttämänä ihastuin tän tyyppisiin kovasti, ja nyt kun nää hyppäs vastaan tuola kierrarilla, niin en voinu vastustaa. Äitikin hehkutti äsken tuossa että kerrankin ostin järkevät kengät :D Näyttää vähän kämäsille ehkä kuvassa, mut todellisuudessa ne on lähes käyttämättömät ja täydelliset.

Tän päivän asu oli tylsä ja suht kiireessä päälle vedetty, mutta..

MULLA OLI HOUSUT JALASSA. :D

Farkut "ne uudet" veromodasta,näissä on glitteriä!

paidat kirppis.

Kuvasta näettekin miksen yleensä viihdy housuissa, mulla vaan on tyhmät reidet joita housut korostaa. Mekot ja hameet <3. Rakkaus. Tukka oli tänään kivoin:

En löytänyt mun lempparirusettia aamulla, sitä valkoista ihanuutta, joten tyydyin tekemään tukkarusetin. :D Hehkeetä. Aamu oli joo tosiaan kiireinen, niin pidennykset jäi matkasta, samoin meikki. Käytiin mm poliisilaitoksella ja pankissa asioimassa, munkin pitäis muistaa hakea mun lopullinen ajokortti poliisista.. Jos muistais! Arnoldsilta piti käydä hakemassa fruitie, nam<3. Ja ruokakaupan kautta kotiin, tänään on luvassa kanasalaattia naminami! Nyt tilillä onkin huikeat kaksi euroa,käteisenä onneks lähemmäs paria kymppiä.. Viikonlopun yli jos näillä rahoilla pärjättäis, maanantaina vois hakea säästötililtä vähän rahnaa, ellen saa huomenna yhtä tilitystä.

Tänään tuli muuten postissa lisää klipsejä tukkapidennyksiin, niin saan väänneltyä vielä enemmän kaikkia kivoja pidennysjuttuja :) Mahtavaa. Odottelen vielä ihan älysti että noi edellisen postauksen upeudet päättäis tulla postilaatikkooni.. En malta odottaa! Postissa odottelis henkkamaukan paketti, jos jaksaisin noutaa sen vaikka huomenna.

 

Loppuun lätkäsen vielä superhuonolaatusen asukuvan, oisko ollut keskiviikolta? vai tiistailta? enivei, here you go:

Mekko / seppälä

vyö / ebay

Eka kuva on siis otettu joskus viiden-kuuden välillä ilman salamaa, toka salamalla. Ois vaan pitäny tajuta ottaa asukuvakin salamalla :< Hippilook!

Nyt lähden mussuttamaan patonkia ja kanasalaattia muimui!