Heipsansaa! Aamulla lähdin hyvin nopealla tahdilla kouluun, mutta ehdin kuitenkin laittaa yllättävän mieluisat vaatteet, sekä pidennyksetkin!

mekko / kirppis (h&m)

neule / GT

kengät ja vyö / kierrätyskeskus

Jostain syystä viihdyin tässä asussa paremmin kun pitkään aikaan missään! Mekko on ihanan lötkö, tosin sitä ei voi ilman vyötä käyttää kun se on niin löysä ja levenevä. Vyön löysin aikoja sitten eurolla kierrarilta, mutta ei oo tullut käytettyä sitä kertaakaan ennen tätä. Rakastan tollasta kasariysäri kukkakuosia, ja viel joustovyössä! Ja uudet sniikkerithä jalassa tietty!

Huu, tänään oli ihan hirvee koulupäivä. Meillä on kustannustehokkuus ja hinnottelulaskentaa, muuten kyllä mielenkiintoista, mut se opettaja on ihan hirveä. Hemmetin sovinisti, jonka päätyö on oppilaiden pilkkaaminen. Eli oppimisfiilis aika nollassa. :( Mulla oikeen niinku kiehus siellä tunnilla, teki mieli paiskoa tavaroita ja kirota, mikä on aika harvinaista mulle. Ja ketutus vaan jatkus kun kuviksen tunneilla piti tehdä photoshopin kanssa jotain painokuvia, eikä me saatu mitään apua missään vaiheessa. Se opettaja on vähän huithapeli. Toisaalta hirveen kiva, mut mut. No nyt kotona oon sitten ahkeroinu niille tunneille niitä koruja. Tänään sain aikaseks fimo-riipuksia ja sitten jotain örkkejä rintakoruihin. Tavoite ois sellanen sadan korun kokoelma, saa nähä toteutuuks!

 

Toisen örkin suu paisus uunissa ihan hassuksi :( ja tatti epäonnistus :< Mut eiköhän noista nyt jotain tule. Nyt koirien kanssa ulos ja sitten csi:n pariin!

Ainiin, shoppailu osuus meinas unohtua, eli ostin taaaaaaaaaas ebaysta kengät! tällä kertaa  tosin hirmu tärkeän ostoksen, meinaa uudet mustat korottomat nilkkurit ens talven varalle! Ja kuvaa:

vetskareita, nam!