Heippa taas kaikille! Hetkeen kerennyt kirjotella mitään kunnon postausta. Blogin ulkoasu on nyt virallisesti vaihtunut tähän, eikä tule hetkeen muuttumaankaan. Taustakuva on ehkä hieman lukijaystävällisempi :) Kiitos palautteesta joka koski vanhaa ulkoasua, erityisesti siis taustakuvan vaihtoa toivottiin. Ja olihan se ehkä vähän synkeä ulkoasu mulle :)

Tässäpä hieman viikon asuja:Jonkun koulupäivän asu
hame # gina tricot
paita # gina tricot
Tää on nyt se alennusmyyntihame, josta en saanut henkarissa
kuvaa, joka olisi edes suht hyvä.Sama hame pääsi tänäänkin päälle
paita # h&mKoulupäivän asua myös
saappaat # anttila
hame # ginatricot
bolero # h&m

Oon viime aikoina käyttänyt ihan älyttömästi näitä uusia alennusmyynneistä ostettuja vaatteita. Melkeen koko ajan joku niistä päällä :) Eli ei kyllä mikään ollut pahemmin sellanen virheostos. Tohon hameeseen joka noissa kahdessa kuvassa on, onnistuin jo koulussa tekemään reiän :( se jäi kiinni pöytään, jossa oli sellanen puusärö irronnut ja törrötti siinä. korjasin sen kyllä, ompelin heti koulussa sen takasin kiinni, ettei suurene. Ja eihän se tommosessa kun helma on kellotettu niin edes sillälailla näy. Mutta harmittaa :(

Niin, tosiaan kun sillon kerran sanoin että tiistaina piti olla treffit, niin ne peruuntuikin sitten. Treffeille samaisen henkilön kanssa pääsin kuitenkin eilen :) Oli aivan mahtava ilta, käveltiin jutellen varmaan 10+ kilsaa ympäri saloa, ja istuttiin kahvilla 5+ tuntia. Mitään varsin romanttista toimintaa ei ollut, mutta se on varma että tuosta saa ainakin todella, todella hyvän kaverin! Tultiin toimeen ihan älyttömän hyvin. En oo varmaan ikinä puhunut kenenkää kanssa taukoamatta 8 tuntia putkeen, ilman että edes tajuaa miten nopeasti aika menee. Puheenaiheitakin riitti, se rakastaa vaatteita, lävistyksiä ja tatuointeja kuten minäkin. Se haluais myös vaate/tekstiilialalle. Ja jotenkin, kaikki vaan toimi ja osu kohdalleen :) Mahtavaa. Asusta ei ole kuvaa, en jaksanut lavastaa kun piti heivata mekko pyykkiin. Kuitenkin päällä oli se edellisessä postauksessa nähty ginan trikoovetskarimekko, oranssit sukkikset ja keltanen paita. Ja samaiset saappaat kun ylläolevissa kuvissa.

Tänään varmaan viettelen iltaa leffoja katsellen (jos jaksan poiketa hakemaan filkkarista jonkun leffan:D), ehkä voisin kokatakin jotain hyvää. Hyvät viikonloput kaikille!