Läjäytetään tähän ensin viikon ainoa asukuva:

 

Jonain kauniina päivänä koulussa

hame / lindex

paita / gina

neule / h&m

Mulla on ollut joka päivä tällä viikolla neljään asti koulua, ja sen jälkeen pitää aina pomppia ensin lenkille, joten tämäkin kuva on otettu aika hämärässä. Muista asuista en ole edes jaksanut ottaa kuvia, kaheksan tunnin koulupäivät väsyttää aika nihkeästi. Tänään oli onneksi vapaapäivä, en tosin ole onnistunut tekemään mitään muuta kuin käymään postissa, palauttelin halensin paketin kokonaisuudessaan, joten 35 euroa sais kilahtaa tilille mahdollisimman pian. Ainiin, kuvasinhan tuossa muutamia huuto.nettiin myyntiin tulevia juttuja, kunnes kameran akku päätti ystävällisesti loppua.

Projekti nro 1: särkynyt lasiovi

Aina niin ihana kuviksen opettajani oli laittanut koulussa yhden lasioven pirstaleiksi (vahingossa..) ja säästänyt koko särkyneen lasin. Koska harrastan useasti opettajien nuoleskelua, sain lasinsirut omaan käyttööni. Sattumoisin, sattumoisin.. Tässä jaksossa kuviksen kurssissa on teemana korumallisto, eli rakentelemme omaa korusarjaa. Lasit pääsevät siis heti käyttöön! Viimeiset pari iltaa olen hionut niiden teräviä kulmia, ja ensi viikolla pitäisi porailla reiät kaikkiin. Muita koruihin tulevia materiaaleja ovat mm. makaronit, spray-maali, vetoketjut ja askartelumassat.

 

Projekti nro 2: uuden tukan metsästys

Tilasin jouluaattona nämä hiustenpidennykset, vaaleimman ruskeina mitä kaupasta löytyi (blondit olivat kalliimmat). Pidennykset saapuivat alkuviikosta, ja ne olivat tumman ruskeat, siis todella tummat. Joko he ovat lähettäneet väärät, tai värikartassa on jotain todella pahasti vialla. Palauttelemaan en hiuksia halunnut lähteä, koska mua ei miellytä ajatus ulkomaille palauttamisesta, saati sen kestosta ja epävarmuudesta. Niinpä kävin ostamassa blondin värin, sellaisen jolla olen oman tukkani saanut mustasta (kyllä, mulla on ollut musta tukka, kokonaiset kuusi päivää) vaalennettua vaaleanruskeaksi. No eipä siinä mitään, väri ei tarttunut kiinni sitten ollenkaan, ei mitään eroa aikasempaan sävyyn. Sinne meni turhat 10euroa. Seuraavaksi kokeilin sellaista värjäävää, punaista hoitoainetta, jota käytän välillä omaa tukkaa kirkastamaan. No, sillä sentään tuli jotain punasen sävyä hiuksiin, nyt ne näyttävät ruskeilta, joissa on ripaus mahonkia tms. Luovutan, mulla ei oo varaa tehdä noille mitään. Eilen tukka näytti päässä tältä:

 

Not very nice. Sävyero on ihan älyttömän huomattava (tosin kuva vääristää aika kauniisti sävyjä), enkä omaa tukkaakaan halua tumman ruskeaksi värjätä. No, sainpa eilen sitten idean. Ompelin kaikkiin noihin ruskeisiin pidennyksiin mun vanhaa, kirkkaan punaista hiusnauhaa (tässä kuvassa päässä olevaa) sekaan. Nuo vanhat pidennykset on vähän huonommassa kunnossakin, niin ne tuo pientä pörrösyyttä mukaan. Eli nyt mun pidennykset on ruskea punaset. Tilasin ebaysta uusia irtoklipsejä, niin saan tehtyä piristeraitoja muista omistamistani aitohiusnauhoista, tervetuloa vihreät ja vaaleenpunaset raidat! Otan uusia kuvia projektin etenemisestä kunhan ehdin.

EDIT EDIT EDIT. Sainkin jo otettua kuvia nää pidennykset päässä. There you go:

Kuvien laatu kymppi! :) Siinähän nämä nyt. näyttäähän ne jo aika hyville! vielä pitää värjää oma tukka punasemmaks, tulee melkeen kaks kuukautta viimisestä värjäyksestä. Ja ehkä pätkii omaa tukkaa, ja harjotella näiden klipsien laittoa vielä paremmin. Mitäs tykkäätte?

 

Loppuun voisin heivata uusimman, ihanan ebay-ostoksen:

 

 

Häntä mainostettiin nimellä HUGE GOTHIC DIVA CHOKER. :D No ehkä se on vähän goottityylinen, mutta ah, mustan yksinkertaisen bilemekon kanssa yhdistettynä ehkä maailman hienoin koru. Oonkin kaivannu jotain ihanaa yli-isoa korua. Kamppailin hetken aikaa, että haluanko mustan vai punaisen, musta olis tavallaan ollut hienompi, mutta mutta.. Mun lähes kaikki bilemekot on mustia, joten päädyin punaseen.

Päivän surun aihe:

Ihanaiset topshopin mokkasiinit, joiden hinta kohosi sellasiin svääreihin, ettei mulla ole varaa maksaa käytetyistä kengistä. Rakastan heitä kovasti kyllä. Oon kaivannut jotain uusia läpyskänilkkureita, mutta ei. Ne ois ollut liilatkin!! Yhyy.

PS. tällä neidillä on huomenna taas treffit, joten jännittelen tässä taas koko illan ja huomispäivän. Tällä kertaa menen poitsun luokse kattomaan leffaa, iih.

pps. katsokaas nadjan arvonta, huikeet palkinnot.