Oon tänään ollut kesäfiiliksissä, tai voisko sanoa ennemminkin että matkafiiliksissä. Siivoilin vaatekaappia ja pengoin sieltä varteenotettavia matkavaatteita. En suinkaan ole yhtään ajoissa tän asian kanssa :D Mutta onhan se hyvä tietää mitä puuttuu. Yleensä mun on helppo pakata, mutta nyt on kyseessä kuukauden reissu ja rajoittavana tekijänä noin 65-70litran rinkka. Tässä hieman suunnitelmia.

Aloitetaan tietenkin tärkeimmästä, eli bilemekosta. :D Tää ebaysta 8eurolla ostettu kaunokainen pitää ykkössijaa. Sen voi kätevästi pukea baariin, tai vaikka jos mennään syömään vähän hienompaan paikkaan. Tän kanssa käy myös helposti sandaalit sekä (mahdollisesti mukaan lähtevät) keltaiset korkokengät.

Yhdet pitkät housut kylmempien päivien varalle. Nää itsetehdyt haaremihousut ei kuitenkaan tuu lähtemään mukaan, mutta voisin samoilla kaavoilla tehdä kesäsemmät versiot. Tai sitten jotkut pellavahousutkin on hyvä vaihtoehto.

Muutamia mekkoja, joita sitten käyttää shoppaillessa, rannalla, piknikillä, oleillessa.. Henkkamaukan sininen trikoomekko lähtee satavarmasti mukaan, se on yks mun harvoista kesämekoista joissa on hihat. Oon kuitenkin aika herkkä palamaan, joten hihoja tarvitaan. Myös nanson raitamekko todennäkösesti lähtee mukaan.

Tää ryppyinen rakkausmekko (kirppikseltä) lähtee ehdottomasti mukaan! Tää on joka kesän lempparimekko ollu jo useemman vuoden ajan. Malli ja kuosi on aivan ihania. Tosin se näemmä rypistyy aika helposti, mutta ehkä se ei haittaa.

Joku miniminihellehame lähtee myös mukaan, tykkään tästä kirppikseltä ostetusta minarista missä on pääkallokuvia. Kuitenkin musta väri ei niin miellytä kesällä, että saa nähdä jos löytyis joku muu. Ja kesän vakkarivaruste - henkkamaukan perusshortsit. Näitä mulla onkin mustat ja oranssit, oranssit varmaan lähtee mukaan.

Ohuita kesäpaitoja, joissa pitää ehdottomasti olla hihat. Rinkkaa ei todellakaan kanneta spagettiolkain topissa. :D Nää kaks varmaan ainakin lähtee mukaan. Eka on kirppikseltä, toka on ostettu alennusmyynneistä, en vaan muista mistä. Toi toka on ihanan vilponen ja löysä, siitä näkyy läpikin vähän. Näiden lisäksi sitten jotain ihan perus t-paitoja.

Lempparituubitopit ainakin lähtee mukaan. Nää sopii superhyvin shortsien kaveriksi. Eka on ostettu snobshopista ja toka barcelonasta. Tuota tokaa pystyy käyttämään leggareiden kanssa pelkästäänkin, en ehkä suomessa hengais niin, mutta ulkomailla sillä ole niin väliä.

Läjä biksuja tietty! Yläosia tarviin ainakin useamman, koska mä käytän mieluummin hirveessä kesähelteessä rintsikoiden tilalla biksuja. Alaosiakin varmaan pari, ihan vaan vaihtelun vuoksi :D Noi sydänbiksut on ikuiset lempparit, ostin ne barcelonan bershkasta, mutta en oo viel kertaakaa päässyt käyttämään :(

Yhdet rumat ja käytännölliset sandaalit. :D pitkien matkojen kävelyyn. Merellin sandaalit on äitin vanhat ja sopii mun jalkaan myös tosi hyvin. Onneks ei tarvii alkaa hankkimaan, kun tollaset kunnon sandaalit on usein aika kalliita. Sitten yhdet "hienommat" kengät, jolla kävellään sitten pienet matkat hostellilta kaupunkiin yms. Noi kierrarilta ostetut jeesussandaalit ois hurjan kivat, mutta täytyy testata niitä vähän ensin, kävellä pidempiä matkoja ja kattoa sopiiko ne eikä hierrä. Tän lisäks oon miettinyt yksiä umpinaisia kenkiä, tennareita tai jotain kävelykenkiä, mutta epäilyttää että onko niille oikeasti käyttöä? Jos rinkkaan jää tilaa niin yhdet korkokengät lähtee mukaan.

Lisäksi:

  • takki, todennäköisesti tässä kuvassa esiintyvä
  • muutama kertakäyttösadetakki (kyllä mä niitä käytän useemman ku yhden kerran, älkää huoliko)
  • tietenkin alkkareita ja muutamat sukatkin saattaa mukaan tulla (sukat+sandaalit!)
  • parit mustat leggingssit
  • ompelen koko seurueelle tälläiset, eli ihan perinteiset vyölaukut ei lähde mukaan :D
  • aurinkolasit tietenkin!
  • päähän muutama huivi, mitään hattuja en oikein osaa käyttää
  • sopivan kokoinen olkalaukku, johon mahtuu esim rantakamat yms
  • joku tämän tapainen ohut mekko (kaftaani vai mikä se on?) jossa on pitkät hihat
  • muutama ohuehko pitkähihainen paita tai neule

Kaikki ylimääräinen karsitaan pois; ei mitään ylimääräisiä asusteita, koruja, laukkuja, tukkahärpäkkeitä..

 

Yllätyin että heinäkuun keskilämpötilat on noinkin alhaiset. Olisin kuvitellut että vuoden kuumimpana kuukautena lähenneltäis kuitenkin kolmeakymppiä. No täytyy seurata lähempänä kesää sitten ennusteita, tuleeko normaalia kuumempi kesä taikka ei. Ja eiköhän siellä nyt tuokin lämpö riitä :D

Hirvee matkakuume, kääk! onneks aika menee nopeesti.

PS. Nyt kun on lomaviikko, en juurikaan käy missään, joten asukuvia ei oo tulossa. Seuraavat kolme päivää meneekin sitten töissä. Yritän keksiä jotain muuta kivaa blogiin :)