Hui miten hassunhauska päivä tänään on ollut, pitkästä aikaa. Aamulla en päässy sängystä ulos, kun migreeni uhkaavana tykytti ohimoissa. Eipä siinä mitään, lääkkeet nassuun ja takasin lämpimään sänkyyn parin kuumavesipullon (=koirien) kera. Siellä sitten viihdyttiinkin aikalailla koko päivä, ja iltapäivä, ja alkuilta.. Viiden jälkeen pomppasin ylös, ja lähdettiin sinin kanssa rossoon syömään. Tilasin jälleen kerran bbq-kana-pannupitsan, se on ehkä maailman herkuinta. Yks pala jäi aamupalaksi!

Sini varmaan rakastaa mua näiden kuvien tänne laittamisesta! <3 Ei se mitään. Musta oli vaan kaks rumaa kamalaa kuvaa, koska olin muutenkin aika pöhöttynyt migreenin ja laiskuuspäivän jäljiltä, eikä suoraan sängystä - tekniikka parantanut naamaa, saati itsestään pessyt hiuksia. Lisäksi kuvat oli viel otettu salamalla, joten yhyy. Löysin vasta illan loppuvaiheessa tollasen hyvän kuvaustilan joka sopi tonne valoihin! damn.

Ruuan jälkeen siirryttiin kaupan kautta hakemaan mun hauvat, ja mentiin sinin luokse. Mössöllä oli synttärit, joten tietty meillä oli juhlan aihetta.

t. metku ja ninja !

Katottiin salkkarit, käytiin lenkillä, mussutettiin dippiporkkanoita ja paijattiin koiria, katsottiin csi, vahdittiin sulkeutuvia ebay-kohteita, haukuttiin tiettyjä ihmisiä (yhyy oon ilkee) ja naurettiin. Oli ihan överihauskaa. Tossa yhentoista aikaan tulin sitten kotio, ja nyt oon vaan hengaillu koneella.

Tänään päällä oli:

mekko / ebay

paita / kirppis

Eli toi uus henkkamaukan mekko. Ompa tylsän mälsän huono kuva :( Jalassa oli ne uudet liilat saappaat. Vois ottaa joskus, esim perjantaina, parempia kuvia tuosta asusta, jäi selkäpuoleltakin ottamatta. Selkä oli kiva! :) Ja takki oli kiva, sopi ihan hitsin hyvin tohon asuun. hmmp. Kuvailen siis myöhemmin lisää :)

Huomenna tää tytsy lähtis kohti turkua, heti aamulla. Haen yheltä jälleenmyyjältä tilityksen, sellaset 160e hujahtaa käteisenä meikälle. Sen jälkeen siskon kanssa shoppailemaan! Tulee kivaa. Pitää ainakin ginassa pyöriä, oon sieltä nettikaupasta kuolaillu jo pitkään muutamaa juttua, mut en oo vielä tilannut. Jos niitä ei löydy kaupasta niin sitte pitää tilata kyllä. Sitten varmaan illemmalla näen myös bestistä, se tosin ei vielä(kään) oo vastannut mun tekstariin asian tiimoilta. We'll see.

Noniin, pitäkää peukkuja hyvän shoppailuonnen suhteen! Palaillaan.