Mua alkaa ahdistamaan kotona, tulin kotiin perjantai-illalla klo 22.16 enkä ole sen jälkeen poistunut muutakuin pissattamaan koiria. Ankeeta. Huomenna kuitenkin ois tarkotus pomppia ainakin hetkeksi kouluun, koska aamulla on kannattavuus- ja kustannuslaskennan koe. Yhyy. oon viettänyt koko päivän (no okei, heräsin kaks tuntia sitten) kuvaillen kaikkea kivaa.

Tänään tuli yksi pienen pieni paketti postilaatikkoon, ja paketti sisälsi ihanaisen topin:

Ebaysta siis, tietty. :D Ah, seeprakuosia, satiininauhaa, rusetti? Mitä muuta voi toivoa. Ostan harvoin toppeja, koska käytän lähes aina mekkoja niin en topeilla tee mitään. Tähän kuitenkin rakastuin. Toivoin sen olevan vähän pidempi, mutta harmikseni ei ollut :( No, mulla on tarkotus tehä sellanen kiva tyllihame, jota vois tällästen vähän ylipitkien toppien ja ylilyhyiden mekkojen kanssa käyttää.

Oli pakko lisätä tää kuva. :D oonko jotenkin venkura vai näyttääkö muutkin ihmiset noin hullunkurisilta pitäessään kättä takataskussa? :O

Kuvailin myös nyt vihdoin sen takin ulkona, joten tässä tulee:

Ylimmässä kuvassa tulee mun mielestä toi takin kauneus ja malli aika hyvin esille. Takissa on siis muutenkin aika kellomainen helma, mutta vyön kanssa se tulee vielä paremmin esille. Tuun varmaan eniten käyttää tätä vyön kanssa, mutta ilmankin se toimii, ei siis oo liian löysä ilman. Ja mikä parasta; tarpeeksi pitkät hihat, hihansuun resori ja HUPPU. Huppu pitäis olla pakollinen varuste joka ikisessä takissa. Hauskinta tässä on se, että takki itessään on hirveen tyttömäisen mallinen, mutta kangas sensijaan on vähän tuulipukutyyppistä. Täydellinen mekkotakki!

Päivän koirakuvat vielä:

komea metku

höpsö ninja

ja päivän yhteiskuva.

Täältä voi vielä kurkata päivän koiravideon.

PS. tänään saattaa tulla yks jos toinenkin postaus vielä.