hei ei vitsi, oon kirjottanu täs viime päivinä ihan hurjasti blogia.. eilen kirjotin kolme postausta, tosin osan niistä ajastin kyllä. äsken kirjoitin yhden, joka tulee ajastettuna joskus.. Ja taas kirjottelen. :D aihetta ois taas vaikka useampaankin postaukseen. No kai se on hyvä vaan.

neule / gt

mekko / kirppis kai

leggarit / h&m

kengät / kierrari

alla oleva kukkatoppi / barcelona

koru / glitter

Tänään pompin tässä asussa. Rentoa ja mukavaa, kun kipeänäkin vielä ollaan. Äiti sano aamulla että tää on mun rönttylook. :D ehkä vähä, mut me likes. Tykkäättekö te lukijat enemmän superhuolitellusta vai tämmösestä rennon rönttysestä?

Mulla oli aamulla siis ns. matikan koe, meni kyllä ihan hyvin. Käveltiin sinin kanssa kaupungille, oli pakko käydä arnoldsilla bagelilla! <3 ja sini joi fruitien. supernam. Samalla kävin tuhlaamassa lahjakortin suomalaiseen kirjakauppaan, sekä poikkesin veromodan kautta. Myöhemmin käväsin vielä kirppikselläkin.

SÖPÖÄ - kirja sisältää kaikkii kivoja pikku ompelujuttuja, kaikkiin pieniin söpöihin esineisiin. Lähinnä ostin tän inspiraatioksi, osaan mä nyt jonkun nallen ilman ohjeitakin ommella. :D Sit ostin myös pari kansiota.

Veromodasta ostin kivan ruutupaitulin hintaan 12euroa, ja ylisöpön paljettihuivin kolmella eurolla. En kyllä tiiä mitä sillä oikeen teen. :D en oo tottunut huivijen käyttäjä, varsinkaan tollasten ns sisähuivien. Ehkä se kesällä pääsee käyttöön? Oon kyllä huolestunu sinäänsä kesästä, kerään hirveen määrän kaikkee kesävaatetta ja korkokenkiä, mutta fakta on että oon kuukauden lomasta hyvin aktiivisesti töissä (i hope so) ja loput ulkomailla, joten..

Kirpparilta löysin 1,50eurolla tollaset kivat perustalvinilkkurit. Merkiltään bronx, ja aika täydellisessä kunnossakin. Vähän pohja sisäpuolelta kulunu karheeks, mutta se korjaantuu pohjallisilla. Perfect! Lisäks ostin pikkasen kankaita, korsettia varten. En paljasta mitään, mutta mikäli kaikki onnistuu hyvin, siitä tulee U-P-E-A!

NELJÄ KUUKAUTTA JA 16 PÄIVÄÄ

and i'll fly away.. <3