Bö! Se ois sitten virallisesti alkanut hiihtoloma, jännää. Just kun sairastelu loppu 8) Hyvä vaan. En tosin taida tehdä mitään erikoista, oon koko ajan valmiudessa lähtemään töihin jos soitto tulee. Niin, ja ompeluprojekteja ois kymmeniä. Jos jotain sais taas valmiiksikin :)

Tänään koulussa:

mekko ja kengät/kirppis

vyö/kierrari

leggarit/pieces

Sittensitten, sain tänään vähän jotain valmiiksikin!

(haukottelin:D)

Tuli ihan kökköjä kuvia yksityiskohdista, joten laitoin vaan ton yhden. Kankaat on eurokankaasta, toi mustavalkonen on verhokangas :) löyty alesta. Ilman tota "rajua" päälleommeltua vetskaria mekko näytti ihan kiltin tytön sunnuntaikirkko - asulta :D Teen siihen varmaan vielä rusetin tohon kauluksen alle. Tykkään harvoin mistään vaatteista missä on kaulus, mut tässä toi laakakaulus toimii kyllä :)

Harmittaa vietävästi et oon vielä vähän kipeä. Tänään ois ollu turku snow check, eli superhyvää reaggermusaa. Miks mä aina missaan kaikki hyviskeikat :( No mutta, nyt lähen ostamaan tsatsiki-aineksia illaksi ja karkkia tietenkin! Tänään tulee Ilman Johtolankaa, Bones ja Csi! Joten hyvä ilta hyvän ruuan, hyvän seuran (=koirien) ja telkun ääressä.

Hyvää viikonloppua kaikille!