Heipsansaa! Se ois sitten taas yks viikonloppu (ja maanantai) takana! Aika se vaan menee nopeaan. Pari viikkoa niin on hiihtoloma, kolme viikkoa että tää tyttö harkitsee tukholmaan lähtöä. Eiköhän se kesäkin sieltä tule. Mut jeij, viikonloppu oli pitkästä aikaa erityisen kiva, vaikka tosiaan joku arvaskin että lovexin keikallahan sitä oltiin. :D Pitkästä aikaa humalluin, ja sepä vasta olikin muksaa! Ja arvatkaahan mikä oli vielä ihanampaa, rakkaat ebaysta ostetut vetskarisaappaat päättivät tuhota mun jalat lopullisesti. Eihän se humalassa missään tuntunut, mutta aamulla kun lähdin kävelemään pojan luota kotiin, onnistuin tuhlaamaan 500metrin matkaan 45min. Kumpikin kantapää ihan verillä, sukat ihan veriset.. En sitten pariin päivään päässyt kunnolla edes sängystä ylös.

Tänään kuitenkin selvisin kouluun, ja asuna toimi:

kengät / sugar

neule, paita, hame / gt

kaulakoru / itte

Kengät ostin lahdesta joskus about kolmisen vuotta sitten, silloin sugarin saappaita ei pahemmin katukuvassa näkynyt. Maksoin niistä muistaakseni 125 euroa, ja ne kului tosi nopeesti tommosiks hailukan värisiks :( Tänään ne ei edes sopinu asuun, mut ainoat kengät, joita näiden kantapäiden kanssa voi käyttää. On meinaa karvavuori ja muutenkin pehmeät, niin kantapäät sietää edes muutaman metrin matkat.

Seuraavaksi päivän pakolliset koira- ja naamakuvat:

pakollinen lävistyskuva

ja komeasta metkusta

metku & aamuaurinko

etsi kuvasta ninja

Pojat ja meidän takapiha :)

potrettikuva :)

Noniin, eiköhän se riitä :D ihanaa, kun mennään kohti kevättä, ja on vielä valoisaa kun tulee koulusta :) Ja ihanaa että pian on hiihtoloma! Nyt lähden dippailemaan porkkanoita ranch-dippiin <3. See ya!