Hyvät sunnuntaipäivät kaikille! Menny tää viikonloppu täysin hengaillessa, vaikka piti ottaa hirvee spurtti ompeluun ja muihin juttuihin. Eilen en tehnyt kertakaikkiaan mitään. Istuin ja hengailin, katoin telkkua, oleskelin koneella.. ei mitään fiksua. Tänään sentään siivosin hieman, ja kolmeksi lähdin syömään vanhempien luokse. Ja äiti värjäs mun tukan! :) vihdoinkin. Oon viimeks värjänny 12.12 eli yli kaks kuukautta pystyin olee värjäämättä. No olihan se aika haalistunut ja juurikasvuakin ihan kivasti.

leggarit /pieces

paita / veromoda

Himmailin tänään tuossa asussa. No, en kyllä ajatellut noin lyhyen paidan ja leggareiden kanssa käydä julkisilla paikoilla, mutta kotona se menee ihan hyvin. :)

Sitten päivän uutiseen. Paikallislehden toimittaja otti yhteyttä ja haluis tehdä lehteen juttua mun blogista ja tyylistä. Epäröin sitä kauheesti, mutta menin sitten suostumaan. Vieläkin on sellanen olo että pitäiskö kuitenkin perua. :D pakko kai se sitten.. No, se on vaan paikallislehti, eikä mikään maanlaajunen sentään. Nyt on siis hirvee pukeutumiskriisi, of course. Huomenna siis kyseinen haastattelu tapahtuu, ja ulos tulee lauantaina. Revin koko vaatekaapin alas ja tuskailin, lopulta totesin parhaaksi vaihtoehdoksi tämän:

Mitäs tykkäätte? kuvaako tarpeeks hyvin mun blogia ja tyyliä? :D Oon niin rakastunut tohon farkkumekkoon, että tekis mieli käyttää sitä päivittäin. Ja ettei asu ois liian tylsä, niin lisäsin tuon rusettivyön vyötärölle, ja mahdollisesti joku näyttävämpikin koru kaulaan. Ainakin tässä ois väriä, mutta onko teidän mielestä liian perus?

Jos muuten vertaatte ekaa ja tokaa kuvaa, ni huomaatte korkokenkäefektin. Tokassa kuvassa mun jalat näyttää ihan himmeiltä anorektikkojaloilta :D Jalassa siis ne tonttukengät. Jos aion laittaa nää, ni täytyy kyl käydä hakee sellaset päkiägeelityynyt, nä on vähän isot päkiöistä enkä oo vieläkään saanu aikaseks ostaa niitä.

Noissa kuvissa mun tukka näyttää kyllä ihan hirveelle. :D likainen, juurikasvu, ja hirvee takkukasa. No, nyt on värjätty ja kunhan tää tästä kuivahtaa niin leikkaan otsatukkaa ja muutenkin mallia vähän. Nnnnyt, back to siivoushommiin!

PS. Jouduin laittamaan yhden mainoksen blogiin, että saan lisätilaa kuvilleni vuodatuksen palvelimella. Ensin laitoin huomaamattoman mainoksen kaikkien postausten alapuolelle, mutta kävi ilmi, että tällä blogipohjalla ja ie-selaimella tuo mainos heittää ulkoasun omituiseksi. Eli se on nyt tuossa sivulaatikossa. TOISTAISEKSI. Mainos poistuu kunhan saan päätettyä minkä kuvapalvelun kautta alan lisäämään kuvia blogiin. :)