oon koko talven ajan hehkuttanu, miten en oo vielä kertaakaan ollu kipeänä. No, nyt se sitten iski.

Päivän selviytymispakkaus. Mulla on flunssan lisäksi korvatulehdus, angiina ja poskiontelontulehdus, eli aika heikossa hapessa ollaan. Koko päivä menny maatessa, litkien kasvisliemikuutiovettä (en pysty nielemään mitään muuta kun nestettä) ja koiria paijaten. Nyt pikkuhiljaa virkoaa niin, että voi vähän jo katella telkkua ja käydä tässä koneellakin. Kai sitä hengissä selvitään. Perjantaina ihan yhtäkkiä, olin töissä niin tuli pientä kurkkukipua. Sitte aamulla kun heräsin (piti mennä töihin) oli kaikki maailman taudit päällä. Yh.

No, kuitenkin tässä muutama asukuva:

Eli perjantaina koulussa oli tuo uus ginan mekko, ja rakastan sitä kyllä ylikaiken! Farkkumekot <3. Jalassa oli kierrätyskeskukselta ostetut kasarisniikkerit ja kaulassa glitteristä ostettu norsukoru. Oranssit teletappi sukat oli ehdottomasti asun paras anti! :D Omistan pienen jalan ja ostan monesti lastensukkia, kokoa 34 suunnilleen.

Ja torstaisella shoppailureissulla päällä oli joku random kirppishame, jc:n leopardipaita ja ne uudet liilat saappaat jalassa. Ja rikkinäiset sukkahousut!

PS. oon ehkä maailman ainut ihminen joka kuvaa itteään samalla kun ajaa autoa..

pps. idherinin arvonta käynnissä 19.2 asti!