mut sata hattaraa vois kyllä saada. eilen sattui asioita, joista en hetkeen pääse yli enkä ympäri. Mutta eiköhän se tästä, yritän kuitenkin blogia päivitellä normaalisti.

Eilisen koulu-outfit:

mekko/marimekko

vyö/gt

neule/anttila

Ja tänään pompin, kylläkin vain ruokakauppaan, tässä asussa:

Mekko ja kengät / ebay

Toi on ärsyttävän lyhyt toi mekko!! :< Ei voi oikeen käyttää pelkilleen, ainakaan näillä jaloilla. vielä.. 8D Ja niin, jalassa nuo uudet vetskarisaappaat mitkä tuli tänään:

rrrrakastan niitä! mutta ne on vähän liian jämptit :( Varsinkin sukkien kanssa, sukkahousujen kanssa menee just ja just. Ei kyllä pitkiä matkoja kävellä, kantapäästä jotenkin ahtaat. Ei niistä siltikään kyllä voi luopua :)

Tänään tuli vihdoin postissa nämä:

Ostin nää ebaysta varmaan joskus marraskuussa. :D kaks kertaa oon kinunu näiden perään ja kuulemma aina "posti hukannut". No, tulihan ne vihdoin. Luomivärit ei edes ollut mitä odotin, ne oli ihan sellasta jauhetta. Eli siis ei kiinteetä niinku normaalit luomivärit. Toisaalta niillä saa aika makeen väriset glitterluomet, mutta kauheen hankalat käyttää. Niin, ja purkitkaan ei pysy kunnolla kiinni, joten levitin mustasta jo puolet syliini. Noi siveltimet tuli kaupan päälle, ne on todnäk ihan surkeita, mut kai niitä voi käyttää. :)

Aah, mulle tää kevät on oikeen muutoksen kevät, suunnitteilla on kaikkea aika hassua. Näette sitten kevään kuluessa mitä kaikkea tapahtuu. :) Olen innoissani!