Kaivelin tänään kaappeja, ja huomasin että mulla on ihan liikaa käyttämättömiä vaatteita. Siis sellasia, joita en oo käyttänyt yhtäkään kertaa. Pitäis välillä sekottaa pakkaa - vaihtaa vaatteiden järjestystä kaapissa, että tulis käytettyä muitakin kuin aina niitä samoja (onks mulla aina samat vaatteet:O). Tässä muutamia kivouksia, jotka löytyi, mutta pohdin niistä luopumista.

Prinsessamekon ostin syksyllä ebaysta. Meillä oli tyttöjen kesken tarkoitus pitää pinkki-sekoiluilta turun barbiklubilla, pukeutua pinkkiin ja olla barbiprinsessoja kruunut päässä. Kuinkas sitten kävikään - barbi lopetettiin ennenkuin toteutettiin suunnitelma. :(Nyt tuo on sitten jäänyt käyttämättömäksi. Se myös istuu vähän huonosti yläosasta. Myyntiin or not?

Boohoon glittermekko on jäänyt niinikään kaappiin lojumaan. Halvalla sen ostin, ja tykkäänkin siitä, mutta jotenkin tuntuu ettei tää malli oikeen sovi mulle? Myyntiin or not?

Ebaysta ostettu tähtimekko on ehkä vähän yöpaitamainen (puhumattakaan siitä että omistin samanlaiset verhot joskus:D) ja tuo tissiröyhelö epäilyttää. Toisaalta ihana, toisaalta outo. Voisin kokeilla tätä kuitenkin yhdistää joku kerta johonkin asuun. Vai sittenkin myyntiin?

Ebayn vintagekaupasta ostettu mekko on ihan älyttömän kiva, MUTTA vieläkin yläosasta liian pieni, vaikka mun rinnanympärys on pienentyny kuus senttiä! Myös lantiolta vähän liian tiukka. Jokainen tyttö varmaan omistaa niitä "sitten kun olen laihempi" - vaatteita, mutta pidänkö tän sellasena vai myynkö eteenpäin?

Kuvausrekvisiittana ginan pitsipaita ja haloselta ostetut korkkarit, joita käytin ekaa kertaa lakkiaisissani. :) Kengät on nykyään superhuonossa kunnossa, en tiedä viittinkö vaihdatuttaa niihin korkolappuja edes. Ne on niin täynnä mustia viivoja ja epämäärästä likaa. Onko kellään kokemusta nahan putsaamisesta tai miten sais ne takas valkosemmaks?