Mua ei todellakaan sais päästää kaupungille, varsinkaan yksin. Tänään siis pompin siskon kanssa turkuun, pienellä budjetilla, sillä tilillä oli 85e. Sain tuhlattua hetkessä tilin melkein nollille, mutta onneksi neljäks oli sovittu tapaaminen yhden jälleenmyyjän kanssa, joka tilitti mulle 220e. Hämmästyin, et summa oli noin suuri! Piti tulla vaan 150 e :) No kelpas mulle. Mukaan tarttui:

Vyö GT 7,90e

Tavallinen (2,90e) ja nestemäinen (3,90e) glitterkajal, H&M

Lököpaita GT, 7,90e (ale)

Seepraleggarit H&M, 9,90e

Narkkari-yh-äiti-kasari-farkkumekko GT, 29,90e

leopardimekko GT, 7,90e

pitsipaita GT, 2,90e

Piecesin yh-äiti-farkkuleggarit 29,90e

hyperihana superlevee hame GT, 19,90e

röyhelötoppi Vero Moda, 5e

Ihanan kellohelmanen takki, GT, 29,90e

Mun kamera ei oikeen suostunut yhteistyöhön, näin iltamyöhään edes salaman kera, joten kuvien laatu jäipi aika heikoksi. No, jokaikistä ostamaani vaatekappaletta tullaan kyl käyttämään paljon päivän asuissa, heti huomenna jo, joten näette kyllä parempia kuvia niistä. Farkkuleggareita ja tuota farkkumekkoa menin erityisesti hakemaan, mutta aikapaljon muutakin tarttu mukaan. Takki oli erityisen tärkee hankinta, omistan meinaa ihan höpöjä kevät/kesä/syystakkeja.. Yks on vihree, jossa on valkosia palloja, toisessa taas on pieniä tatin kuvia.. :D

Nyt criminal minds, ratkaisija, ruokaa ja kouluun valmistautuminen!

PS. tajusin postausta katellessa, että toi leopardimekko näyttää henkarissa ihan hirveelle. :D en ees kauheesti tykkää ton värisestä leopardikuosista, mut toi on päällä hurjan kiva.