Jee. Tänään on ollut ihan mahtava päivä, johtuen suuresta määrästä uusia juttuja. :) Ja koulussakin oli poikkeuksellisen mukava päivä. Asuna tänään oli:

mekko / ebay

Mekon tarina on aika hauska. Näin sen jenkkien ebayssa ja rakastuin. Tykkään siitä edelleen ihan hirveesti. Kuitenkin myöhemmin tyylitaivaassa tuli joku tyttö sanomaan että oli ostanut samanlaisen mekon _seppälästä_ :D ja mä raahautin sen jenkeistä itelleni.. En tiedä kyseisen mekon merkkiä, kun tästä omasta on kiskottu laput irti.

Meillä oli koulussa tänään 45 minuutin tauko, ja koulukaveri tokasi että on varannut yhet kengät, ja voitais käydä ne hakemassa. No ajeltiin sitten keskustaan, ja käytiin kenkäkaupassa. Marssin sisään, näin kengät, sovitin, ostin. Tapahtumaan meni noin 3 minuuttia. Olen tehokkain shoppaaja ever!

Vaadin kyseisen tekstin lisäämistä kassiin.

En muista mikä tuon kenkäkaupan nimi edes on, mutta salosta siis enivei. Kengät maksoivat alennuksessa huimat 11,95euroa! Eli ei todellakaan paha hinta talvisaappaista. Ens talvea ajatellen nää nyt ostin, noi mustat perussaappaat aikoo lahota lähiaikoina. Niin, ja nämä siis on tumman liilat. Päivä parani tietenkin hurjasti heti, kun ostin kengät (sehän se aina piristää), ja arnoldsin mansikkasmoothiellakin oli vaikutusta asiaan. Puhumattakaan siitä, mikä näky kohtasi postilaatikossa kotiin tullessani:

Postilaatikon täydeltä tavaraa!

Musta tuntuu, että tää tän alueen postimies rakastaa mua. Melkeen viikottain se saa änkeä laatikkoon kenkälaatikon.. Ja tällä kertaa sen lisäksi vielä kolme pikkupakettiakin! Ja voitte uskoa miten ängetty ne sinne nimenomaan olikin.. Luulen että se oli tehnyt strategisen suunnitelman, miten ne sinne laittaa. Taiteenlajinsa se sekin, tietenkin. Paketeistani paljastui:

Huomatkaa haltioitunut ilme!

uhups mihin housut jäi :(

kuvanlaatu kymppi!

ja sukat on sillä makkaralla.

dodih, elikkäs. Ekassa kuvassa aivan ihanainen henkkamaukan mekko. Oon jo pidemmän aikaa metsästäny ensinnäkin valkosta mekkoa (muistaakseni en omista!) ja tollasta röyhelömekkoa myös. Tässä sitten samassa paketissa :) Mitä mieltä ootte, viittiikö tuota käyttää arkena? Laittais vaikka jonkun neuleen tuohon päälle.. Vai onko liian juhlava? Tokana löytyy tollanen niinikään henkkamaukan kauluspaita, tämmösiä pitäis hankkia lisääkin. Harmi että se on hiukan liian lyhyt mekoksi. Bolero on atmospheren söpis, kuvanlaatu tosi huono, ja jotenkin se istu huonosti ton paidan päälle. Viimesenä nuo heräteostos harmaat kenkulit, jotka valitettavasti tuntuu vähän ahtaille :( Ei meinaa mennä vetskat kiinni. No täytyy vähän säätää ja vääntää vielä josko ne sais kuiteskin sopimaan.

Loppuun päivän lissukampaus:

Moderndayhippien versio nykypäivän suosituimmasta lissukampauksesta, miksi sitä ikinä kutsutaankaan! Heh, ehkä tuo ei käyttöön päädy kuitenkaan.