Noniin, nyt sen 50 tilaajan kunniaksi arvonta, jossa palkintona kolme korvissettiä.

Ohjeet:

- anonyymit, keksikää nimimerkki. Voitte mielellään laittaa jo kommenttiin sähköpostiosoitteenne. Kommentoidessa, jos laitatte sähköpostiosoite kohtaan mailin, se ei näy muille lukijoille. Vain mulle.

- Kysymys: Keksi loistelias juttuidea, ei tylsää, ei mälsää, ei niitä mitkä ovat kiertäneet jokaisessa blogissa. Parhaimman juttuidean esittäjä saa palkinnokseen setti nro 1. HUOMHUOM. Saatan käyttää myös muita juttuideoita, en siis vain sitä palkittua.

- Settien kaksi ja kolme arvontaan osallistut vain kommentoimalla hölöpölöä. Voit vaikka kertoa kehitysideoita, kertoa miksi luet blogia, tai kertoa vaan itsestäsi. Ihan mitä vain. Jos et jaksa olla luova, voit sanoa myös vain moi. :) Yhdellä kommentilla osallistut kummankin setin arvontaan.

- Jokainen saa siis osallistua sekä kilpailuun, että arvontaan ja vielä samalla kommentilla. Jos osallistut kumpaankin, voit kirjoittaa vaikkapa "juttuidea: päläkäläpälä. Arvonta: luen koska oot niin ihku".

- Bloggaajat saa kaksi arvontalipuketta linkittämällä arvonnan blogiinsa. Ilmoita kommentissasi jos aiot linkittää.

- Arvonta päättyy sunnuntaina 15.3 klo 17.23

PALKINNOT:

SETTI nro 1

Mustat geometriset, valkoiset tiput, tumman turkoosit napit, virkatut kirsikkakorvikset, ja liilat ja keltaiset geometriset (näiden värin saa valita itse). Ja tämän setin voi saada itselleen siis VAIN keksimällä parhaan juttuidean!

SETTI nro 2

Liilat ja keltaiset geometriset (värin saa valita itse), tumman turkoosit napit, sekä siniset ympyräkorvikset (näissä on siis korviskoukku, näkyy vähän huonosti).

SETTI nro 3

Liilat ja keltaiset geometriset (värin saa edelleen valita:p), tummanturkoosit nappikorvikset sekä liilat ympyrät.

VÄRIVAIHTOEHDOT:

Eli jokaiseen settiin kuuluu yksi pari kumpaakin mallia, ja kuvassa näkyy eri mallien värivaihtoehdot. Värivaihtoehtoa ei tarvitse kertoa kommentissa, vaan kyselen sen sitten kun voittajat on selvillä.

Kommenttia tulemaan! Muistakaa lukea säännöt huolella. Viikko aikaa, klikklok!