Tein tänään suuren urakan, siivosin koko vaatekaappini! JA! samalla, laskin jokaikisen vaatekappaleen mitä mulla on. No listasta puuttuu yllättävän paljon vaatteita; kaikki korjauspinossa olevat (en jaksanut tonkia niitä tuolta kaapista), ja kaikki jotka edelleen majailevat vanhempieni luona tai muuttolaatikoissa varastossa. Olenhan asunut tässä vasta yhdeksän kuukautta. :D Ajattelin toteuttaa tämän joka kuukausi, ei en siis aio laskea alusta alkaen kaikkia, vaan pidän koneella exel taulukkoa, johon lisään kaikki ostamani jutut. Eli jokaisen kuun ensimmäinen päivä ilmestyy inventaariopostaus, johon kerään sen hetken määrät.

TOPIT: 26kpl

T-PAIDAT: 19kpl

PAITAPUSEROT: 13kpl

LIIVIT: 6kpl

HAMEET: 33kpl

MEKOT: 73kpl

HOUSUT: 13kpl

SHORTSIT: 3kpl

NEULEET: 20kpl

PITKÄHIHAISET PAIDAT: 16kpl

TAKIT: 12kpl

SUKKAHOUSUT: 38kpl

LEGGARIT: 14kpl

KESÄ/SYYS/KEVÄTKENGÄT: 37kpl

TALVIKENGÄT: 17kpl

VYÖT: 27kpl

HIUSPANNAT: 17kpl

HUIVIT: 5kpl

LAUKUT: 22kpl

Heitin jonkin verran kamaa kirppikselle, siitä johtuu joidenkin numeroiden pienuus :D Esim kengät, niitä on nyt enää 54 paria, kun eilen niitä oli vielä yli 70 paria :) Ja myös hameita heitin pois paljon. Tai siis POIS, kirppispinoon :) osa tulee huutonettiin, osan vien ihan kirppikselle.

Joistain yllätyin. Pitkähihaisia vaan 16kpl vaikka käytän niitä melkein päivittäin :O Luulin myös että mekkoja olisi enemmän. Takkeja olikin yllättävän paljon vaikka tuntuu että aina sama päällä :D

Täydennystä on kuitenkin tulossa aika pian, ja paljon, ylläriylläri. Laskeskelin, että ebaysta pitäis tulla neljä mekkoa ja yks jakku, ellokselta tilasin neljät kengät, henkkamaukalta kahet kengät ja paljon paitoja! Ja ajattelin käydä vanhempien luona tyhjentelemässä kaapit tässä jossain vaiheessa.

Nyt tarvitsen vain lisää säilytystilaa ja järjestystä. Iiks!