Ugh. Saatte todisteen. mun tukan on pakko olla maailman itsepäisin.

Että hyvää huomenta vaan teillekin. Kuva on otettu samantien sängystä nousun jälkeen, mutta ei se harjaamalla juurikaan paremman näköseksi muuttunut. Siis pliis, miks just mä :D En kestä tätä, haluun helpon tukan. Haluisko joku tehä vaihtiksen?

Oranssia, sinistä namnam. Hame on ginan ja saappaat kirppis. Ja ainiin, neule henkkamaukan. Reuhka ihan omasta takaa, veikkaan et mut on adoptoitu anita hirvoselta ja mikko alatalolta. Hyvät geenit!

Tänään oli ehkä vähän hönö yhdistelmä, oli aamulla hyperkiire lähteä kouluun. Nahkaliivi systerretro, mekko ebay (h&m), ja saappaat taas samat. Hihi, harjasin taas hampaita kuvaa otettaessa ! :D mut aika hyvis et nykyään saa taas aamusinkin otettua asukuvat ennen kouluun lähtöä, jos kerkii :)

Tänään olin taas töissä - huh. Ärsyttää tehdä näitä ensin koulussa, sitten töihin - päiviä. Kymmeneltä siis taas pääsin kotiin. ugh. Töissä oli toisaalta kiva päivä, tein vaihteeks jotain muita hommia. Eli toisin sanoen liimasin noin 500 puhelimen akkuun varotustarroja. Kiinnostavaa. Mut eipähän tarvinnut kävellä, yleisesti ottaen kaheksan tunnin työpäivän aikana tulee käveltyä 10-15kilsaa.

Huomenna taas kouluun, ja illalla muutan vanhempien luokse yli viikoksi. Vanhemmat lähti lappiin, ja mun hiukan-vajaa-18-v-pikkuveli ei pärjää yksin kotona. 8D pitää tehä sille ruokaa ja potkia se aamulla kouluun. Sinäänsä kiva, saa asua isossa kämpässä taas välillä, käydä saunassa jne. Ja saan ihan sikana porukoilta ruokarahaa, joten voin mässää kiinalaista ja subwayta koko viikon ilman omatunnon tuskia. :D pikkuveli saanee pärjätä kaupan 50sentin hamppareilla koko viikon lällislää.

JA! Arvatkaas. Sisko tulee huomenna myös porukoiden luokse yheks yöks.. arvatkaa mitä se tuo mulle!

Se on mun, meooow<3. Heti en saa sitä kuitenkaan paikalleen, kun iskän täytyy ensin raahata koulupöytä makkarista kirppikselle. Ja iskähän siis on nyt siellä lapissa, joten.. YHYY. Aattelin kuitenkin koota sen viemään tilaa jonnekin nurkkaan. :D Ja mahollisesti tuunata jotenkin, salla sano että se on aika ruma livenä, joten maalaamistakin vois harkita. Noni, nyt meen kyllä nukkumaan, että jaksan herätä aamulla kouluun.