Ruokamyrkytyksestä päivää! Kuten arvata saattaa, eilinen reissu sinin kanssa antonioon syömään ei sujunut kovin hyvin. Reissu itsessään oli hauska ja maukas, mutta jälkitila ei niinkään. Ruoka kun johti öiseen oksenteluun ja epämiellyttävään oloon. Ugh. Kaikenlisäksi, kun aamulla jaksoin nousta, huomasin mukavan yllätyksen; muurahaiset olivat kansoittaneet makuuhuoneeni nurkan! Nyt oon kotikonstein yrittänyt niitä häätää, kanelia ja chiliä jne. Pakko kai se on hakea joku myrkky, ilmeisesti niitä on koiraturvallisiakin. Mähän en meinaa yötäni nuku tuolla jos siellä on murkkuja. :D en pelkää niitä (daa) mutta inhoan sitä fiilistä. Ainakun on jotain ötskejä lähettyvillä, mä kutian niin jumalattomasti ja vainoharhaisena kuvittelen että ne on mun kimpussa - yök.

Asiaan. Eli eilisen asuun:

Mekko on ebaysta, ekaa kertaa päällä vaikka ostin joskus syksyllä! Ärsyttää kun se kerääntyy makkaroille mahan kohdalle :/ mutta kyllä se varmaan silti päätyy toistekin päälle, tykästyin kuitenkin :) Farkkua ja vetskareita namnam. Liilaan yhdistettynä toimi superhyvin!

Tukka oli pikkumyy nutturalla, jonka kiedoin tollasella alunperin kaulaan tarkotetulla kuminauharusetilla.

Tänään oon saanut jotain kivaa aikaseksikin, meinaa oon korjannut mun nahkatakin!

Takin sisältä löytyiä tälläistä, namnam! Eli ratkoin olkatoppaukset pois, heti helpottui oma olo takissa ja muutenkin näytti paremmalle. Noi toppaukset oli valahtanut ihan omituisiin asentoihin, ja yks pala löytys peräti helmasta. Ompelin myös takin rusetit paikoilleen, alempi rusetti oli ostettaessa kokonaan irti.

Takki on siis ebaysta, ostin syksyllä muistaakseni 30-40e hintaan, eräästä ebayn vintagekaupasta. Takki on aitoa kasaria :) Ja urpoille tiedoksi, kyllä se on aitoa nahkaa mutta edelleen mun periaatteet sallii käytetyn nahkavaatteen oston. :) Alempi rusetti näyttää ainakin kuvissa olevan hurjan vinossa, mikä on outoa koska ompelin sen tasan niihin kohtiin, joissa se on aiemminkin ollut. Takissa on siis jäljet niissä kohdissa. Täytyy katsoa vielä, ehkä ompelen rusettia yläreunastakin vähän kiinni niin pysyy paremmin kuosissa. Pinkki mekko saapui tänään postissa, ebaysta tietty :) Harmikseni siitä näkyy aika rajusti läpi, ilman leggareita näkyi alkkarit vaikka ei edes kovin tumman väriset olleet. Ja myös leggareiden loppumiskohta näkyy rumasti. Eli varmaan täytyy pitää tätä paidan kanssa kesällä. Ja olkaimiakin pitää lyhentää, nyt mekko meinas paljastaa tissit ihan kokonaan!

Tänään tuli postissa myös ihanan ihana jakku kesäksi! Tykkään kun siihen on yhdistetty resoria, hihoihin, sekä takana helmassa on pätkä resoria myös. Kädet näyttää hassuille, kun oli pitkähihanen mekko ja tuo jakku veti ne hihat ryttyyn tuonne sisälle :D Psst, eiks ois ihanaa jos tää ois mun kesätyyli - nasusukat, leggarit ja linttaan astutut ballerinat?

Yhyy, nää kengät on niin surkeessa kunnossa että tulee itku :( Nää oli alunperin mun yo-juhla kengät, sen jälkeen oon käyttänyt niitä aika aktiivisesti. Kohtalokkaan reissunsa ne koki viime kesänä, kun oli Nokian kesäjuhlat (ja 16 ilmaista drinkkilippua ja tekilapullo laukun kätköissä). Aamulla heräsin kengät tuossa kunnossa ja varvas murtuneena. Sen jälkeen en ole saanut aikaseksi tehdä noille mitään. Korkolaput pitäisi vaihtaa, mutta en viitsi turhaan vaihdella ellen saa noita muuten kuntoon. Selailin netistä erilaisia kenkien hoito-ohjeita ja ajattelin joitain näihin kokeilla. Jos ne sais edes puhtaiksi, ni voisin kuvitella käyttäväni näitä. On ne niin ihanat! :)