Jeij, tänään kun oli vapaapäivä, niin eilen illalla oli sopivaa aikaa tehdä jotain kivaakin. Hirveesti ei jaksanut valvoa ja pyöriä, alkaa noi kello 4.45 herätykset väsyttää. Sini tuli tänne joskus yheksän maissa, ja sai multa ihan ubersiistin lahjan, meinaa pupumekon! Mentiin sitten jokski aikaa wanhaan mestariin istuskelemaan. Mentiin yksille, tilattiin vesi ja kokis. :D Ollaan niin alkoholisteja.

Päällä oli h&m tyllimekko, lindexin rusettipaita ja kiilakorot. kuva on otettu yöllä kahden aikaa, kamera tais olla vähän nukuksissa ja unohti tarkentaa muhun. Eilen oli vaatepaniikkipäivä, revin kaikki mun juhlamekot kaapista, eikä mikään tuntunu hyvältä. Toi mekko on aina sellanen pelastus. :)

Ainiin, eilen oli sitten lehdessä se juttu tästä blogista, vallan hyvä juttu olikin :) Kuvakin oli ihan kiva, vaikkakin oletin kokovartalokuvan tulevan, kun siinä ois vaatteetkin näkynyt. Skannailen sen jutun varmaan tiistaina koneelle, joten saatte sitten linkkiä tänne.

Ostin tänään ebaysta kaks ihan tajuttoman hienoa kesämekkoa!

Kesä oi, tule jo! Vähän tylliä alle niin ihanan muhkea kukkamekko on täydellinen. Kukkamekon lopulliseksi hinnaksi postikuluineen tuli 8,64 euroa, eli ei todellakaan paha! Pallomekkoa täytyy varmaan vähän lyhentää, mutta muuten se on aivan ihana. Tuossa kuvassa näkyy siis selkäpuoli, tietenkin. :D Pallomekon hinnaksi tuli 6,10euroa :) En oo ihan varma sopiiko pallomekon malli mulle, mutta sen näkee sitten kun mekko tulee.

Lähiaikoina sulkeutuu paljon muitakin juttuja ebayssa, joten pieni vaatekaapin siivoaminen oli paikallaan. Ei sillä että varsinaisesti oisin siivonnut, mutta kaivoin sieltä jotain mistä ajattelin luopua. Kaikkea en kerennyt tänään kuvaamaan, mutta jotain lisäsin jo huutonettiinkin.

Kohteet löydät täältä. Siellä on noiden lisäksi muutama mekko, yks puukoru ja koiran kengät (jos joku sattuu omistamaan kääpiökoiran joka kaipaa kenkiä). Kaikissa jutuissa on osta heti- hinta joka sisältää postikulut. Eli nopeat syö hitaat! Ilmoittelen kunhan saan lisättyä sinne muutakin. Tulossa on muunmuassa kaksi henkselihametta, punaset pillifarkut ja harmaat korkokengät.

Mun on vaikee luopua kerrallaan kovin monesta vaatteesta. Joissain blogeissa on näkynyt, kun kirjoittaja on siivonnut kaappinsa, niin laittaa kerrallaan myyntiin monta jätesäkillistä! Mä en millään pystyis luopumaan niin :D Sen takia mun kaapit pursuaakin, liian vaikea luopua. Nuo puuterinpinkit kengätkin on liian pienet, mutta silti melkeen puol vuotta niitä säilytelly kaapissa. Pakko saada tilaa uusille vaatteille!

EDIT. Vaaleanpunaiset korkkarit meni jo :)