Huhheijaa ja hyvät viikonlopun alut! It's been a good day. Koulussa oli viitisen tuntia kuvista, piirreltiin vaatteita vaan ja mitälie örkki-ihmisiä (erityisesti sini). Koulun jälkeen kävin nopsaa kotona, ja sitten iskän ja siskon kanssa ruokakauppaan. Miu, teen huomenna kanasalaattia, namskis! Sen jälkeen menin siskon kanssa kaupungille, vaikka aika nollabudjetilla mentiinkin. Toisin sanoen tililläni on kaks euroa. :D

Koulussa oli päällä ginan alesta ostettu leopardimekko (7,90e!) ja luottonilkkurit. Norsukoru on glitteristä ostettu muutama vuos sitten. Ja ah, rakastan tota takkia! Olipa kiva laittaa välillä joku muu kun kulahtanut talvitakki (taitaa olla uuden ostaminen eessä ens talvena :<) Huivi on muuten uffilta, en tiedä oonko maininnut.

Shoppailemaan lähdin tässä asussa, eli vero modan sammarimekossa, luvvvv. Poseeraus kohdallaan, eikö? :D

Koska tosiaan oltiin liikenteessä nollabudjetilla,niin ostoksetkin jäi aika vähäisiksi. Sisko siis nämä maksoi, täytyy palkkapäivänä maksaa takasin. Pitkävartiset sormikkaat nappasin henkkamaukasta euron kolikolla, tälläsiä oon etsinytkin. Nahkahanskat ahdistaa. Ajattelin käyttää puolihihaisen takkini kanssa keväällä. Kengät on anttilasta, siellä oli varastontyhjennysmyynnin vuoksi iiiiisot läjät alekenkiä. Sovitin useampiakin, mutta nää oli ainoot jotka sopis. 12 euroa ne maksoi, eli ei paha. Nää on siis ihan korottomat, ja tulee varmasti olemaan kevään ja jopa kesänkin luottokengät.

Postista kävin noutamassa myös paketin, joka on odotellut siellä jo useemman päivän ajan.

Lollollol. Mekon tissikupit on aika säälittävät läpyskät. Ne ei oikeasti oo yhtään kaarevat, vaan vastaa jotain aaa-kupin rintsikoita. Näihinkö pitäis tunkea aika-monta-kokoa-isommat tissit? Sen vuoksi mekko meinaakin tippua päältä, joten tähän täytyy kyllä ommella olkaimet. Muuten mekko on aivan ihana! Huomasin myös puutteita vaatekaapissani, miksei mulla ole pinkkejä ja liiloja korkkareita?? Tai jotain söpöä pitsiboleroa mekon päälle? i must shopshop......

Ilta sujuukin mukavasti näiden parissa! Porkkanoita ja dippiä, halpiskarkkia.. Csi ja Gilbert Grissom <3 Bones myös. Niin, alkuilta tosin menee siivotessa, sillä lupasin itelleni että vaaterekkiä en kokoa ennenkun on siistiä. Soittelivat kyllä illaksi töihinkin, mutta nyt meni oma hyvinvointi rahan edelle, ja vietän koti-iltaa.

EDIT. piti vaan kertoa että mitä hassua tapahtui tänään aamulla. Olin pissattamassa koiria, ja metku juuttu hännästään kiinni pensaaseen. Miettikää. hemmetin lirttihäntä, ja silti onnistu kietomaan ittensä siihen kiinni. Lähti sitten tukko karvaakin kun sain hänet irti siitä puskasta.