Heipsulivei! Ensin siirtykäämme päivän asuun.

Koulussa oli jotain ihan höpönlöpön kuvista, tehtiin kollaaseja eikä juurikaan mitään fiksumpaa. Koulun jälkeen sini tuli tänne, ja päästiin aarteen kimppuun. Aarre on 30litran laatikko, jonka sain eilen mummilta ja pappalta. Lahjoituksena!

Jätti-iso laatikko sisälsi erilaisia korutarvikkeita, todennäköisesti jonkun tehtaan/tms valmistajan jäämistöä.

Nappasin pussit päältä pois, ja sokerina pohjalla oli kiloittain/litroittain:

Tiiättekö paljonko kolkyt litraa on. PALJON? Kymmenen ämpärillistä! (ainakin jos omistaa kymmenen litran ämpäreitä ;>) Paljon jopa valmiita koruja, mutta vielä enemmän ihanan värikkäitä kasaririipuksia, jotka kaipaa seurakseen vain korviskoukut. Noita hassun mallisia, kolmiomaisia riipuksia oli KENKÄLAATIKOLLINEN. Miettikää. Seassa oli myös melkein kokonainen kenkälaatikollinen sellaisia muovisia nappikorviksia, joissa on iso pyöreä värikäs nappi. Näistä sitten väkertämään koruja!

Toukokuussa on varmaan yhdet myyjäiset, jonne otetaan hirveä kasa näitä myyntiin. Lisäilen myöskin verkkokauppaan, kunhan ehdin. Näiden hinnaksi ei tule muutamia euroja enempää, joten ei todellakaan kallista. :) Joitain yritän tyrkyttää jälleenmyyjillekin. Koska näitä nyt vaan on niin paljon :D nappikorviksien lukumäärä nousee varmaankin tuhanteen, eikä noiden riipuksienkaan lukumäärä kaukana siitä ole. Saankohan näitä myytyä ees kolmessakymmenessä vuodessa?

Jeij, huomenna vapailen, sunnuntai-maanantai yöksi töihin. Vaikka vapaata onkin, niin olen todella todella kiireinen, täytyy rakentaa portfoliota yhtä aika huikeeta työtilaisuutta varten. Siitä myöhemmin, jos onnaa. :) Muutama viikko tätä proggista edessä, mutta yritän ehtiä rentoutumaan blogin ääressäkin.

PS. Kyselijöille; en kerennyt tänään koulussa skannailemaan sitä lehtijuttua, joten siirtyy tiistaille. Sorppa!