bö! Täällä taas. Kotona taas. Tosin yöksi pitäis mennä kuitenkin vanhempien luokse, yh. No pikkuveli on aamuyöhön asti kuitenkin reissuillansa, niin saan olla rauhassa. Ajattelin mennä saunaan :)

Tunnelma kuva aamupäivältä. Nousin tänään yllättävän ajoissa, ja sain jotain aikaseksikin. Siivoilin vähän, pesin pyykkiä. JA:

Eli kokosin rekin :) Se ei tosiaan tule jäämään tuohon, nyt se on ikkunan edessä mutta siinä ei voinu ottaa kuvaa. Saan varmaan joskus viikon päästä tuon koulupöydän veks tuolta, ni sitte rekki pääsee paikoilleen. Ruma se on, mutta mitä muuta voi olettaa ikean halvimmasta rekistä? Tää oli helppo koota, tosin pienenä vinkkinä: ei kannata koota rekkiä sängyssä.. Suosittelen :) Hinta oli 16,95!

Ajattelin rakennella tuohon alaosaan jonkun levyn, jonka päälle sais kenkiä. Kuvassa levyn virkaa toimittaa kansio, mut ihan yhtenäistä, ehkä puista levyä ajattelin. :D Siihen sais kätevästi jonkun kymmenen paria kenkiä esiin.

Hassua. Tänään oli jo superlämmin päivä, lumet sulaa, tiet on kuivia, ruoho näkyy.. Ja mä puin ekaa kertaa koko talven aikana villapaidan päälle. :D Toi paita on ihanuus, ostin sen joskus varmaan neljä vuotta sitten henkkamaukan alerekistä, enkä oo kellään nähny koskaan samanlaista! Mä rakastuin. Sitä ei vaan oikeen tuu käytettyä, kun se ei mahdu kunnolla takkien alle. Ylipitkät hihat, värit, kuviointi ja boleropituus <3. Alaosana oli veromodan hame ja henkkamaukan alesta ostetut yh-äiti-kiiltopökät, jotka on mulle aivan liian isot.

Muistin vihdoin ottaa kuvaa mun uusista korviksista! Vähän blingblingiä meikänki korviin, namskis! ps. mul on rumat korvat.

Kävin tänään vanhempien luona kokkaamassa koska mulla ei ollu yhtään mitään aineksia kotona. Sain aikaseksi herkkua!

Bravuurini kanasalaatti, jota en oo varmaan kuukauteen tehny! Salaattiin tulee: makaroonia, hunajamarinoitua kanaa, suolakurkkua, tavallista kurkkua, tomaattia, paprikaa, fetaa ja sipulia. Kastikkeen teen fetan liemestä, lisään siihen soijakastiketta, sitruunamehua ja mausteita. Näyttää ällölle, mut ihan superhyvää!

Kaivelin porukoiden luona taas kaappeja, ja satuin kurkkaamaan äitin vaatekomeroon. Löysin sieltä yllärin! Mekon ja jakun, jotka ostin 18v synttäreille, mutta sitten en käyttänytkään niitä. Nää vaatteet on siis lojunut kaks vuotta äitin kaapissa. MIKSI ÄITI EI OLE KERTONUT MULLE ETTÄ NE ON SIELLÄ. yhyy.

Sekä mekko että jakku on tilattu backstreetiltä. Mekkoa pitää kyllä pienentää, sen verran tässä parissa vuodessa kuitenkin laihtunut! Ei se ehkä ole enää niin mun tyyliä mitä sillon oli, mutta uskoisin että onnistun käyttämään tätä kuitenkin. :) Kuitenkin malliltaan hemmetin ihana ja toi kuosi, nam! Jakkukin on kiva, joskin siinä on kaks metriä liian pitkät hihat. Taitettuina menee onneks :) Mitäs pidätte?

Toin sieltä myös mukanani tollasen kirppikseltä ostetun hippilaukun sekä honkkarista ostetun korutelineen. Toin myös jotain vaatteita joiden kohtaloa mietin, mutta niistä lisää myöhemmin.

Nyt korujen teon pariin!