ugahahiah. tjoo. Oon tänään herännyt ennen kaheksaa aamulla viemään pikkuveljeä lääkärintarkastukseen, odottanut sitä yli puol tuntii (lääkärin kun piti hänen mukaansa kestää vaan pari minuuttia), hakenut sen työharjottelusta, odotellut sitä tietoaseman pihalla puol tuntia, kun sen piti käydä kyselemässä tietokonetta, ajanu sinne sun tänne, heittäny uukkareita kun kaveria näky jossain kaupan pihalla jonka ohi ajettiin. Nyt istun ja odotan että se tulis kotiin, oikea äiti soittelee vähän väliä että joko se on tullut. Täällä on helkutillinen keli, neljässä tunnissa sato kolkyt senttiä lunta, ja tossa kahden kilsan pitusessa ylämäessä oli kolme autoa ojassa. Yh. Mä inhoon ajaa noin huonossa kelissä. :( ja joudun lumitöihin, ja tää piha ei oo mikään ihan tosi pieni.

Kivempiin asioihin, olkaa hyvä. Tosin kirppisreissukaan ei tänään ollu kauheen antoisa, mukaan tarttus:

Indiskan lörppöpaita. Tää on tosi levee, ja aika lyhyt, mutta ajattelinkin käyttää sitä korkeevyötäröisten hameiden kanssa. Jotenkaan ei ollenkaan mun tyyliä, mut tykästyin siihen kyllä esim just tuon hameen kanssa. Kustansi euron! Ja toiseks ostin henkkamaukan hameen kahella eurolla. Se on mulle aivan liian pitkä, ja jotenkin epäsopiva, joten se menee muokkauspinoon.

Kävin tänään noutamassa myös henkkamaukan paketin, ja senkin sisältö oli epäonninen. Lähes kaikki lähti takasin. Peruspaidoissa oli järkyn iso kaula-aukko, hameessa tahra, loput olikin liian isoja. Paketista päätin pitää gladiaattorisandaalit, oranssin peruspaidan ja kahdet sukkahousut (oranssit ja ruskeat). Nämä kengät tulee myöhemmässä toimituksessa. Elloksen pakettikin odottelee jo postissa, pitänee hakea se keskiviikkona kun tulee palkka (ja menee palkka, heihei).

Tänään mulla oli päällä:

Luoja miten rakastan tota mekkoa! Yks ainoista mekoista jotka oon puolen vuoden sisään ostanut normaalihintasena, hintaahan tällä oli siis 40euroa. On kyllä hintansa arvoinen!

Sain vihdoin tänään tehtyä jotain hyödyllistäkin kun kävin kotona.

Etin parit miljoonalletsiljoonalle korvikselle ja taustotin ne pahvilla. Myyjäisi varten siis tämä. Nää kyseiset korvikset tulee "tästä kaikki 3e" lootaan, joten siks niiden taustapahvit on rumat ja yksinkertaset :) odotan jo ihan hirveesti näitä myyjäisiä, viimeks jouluna ollut. Pitäis vaan keretä tekemään kaikkea lisää,  asetonigrafiikalla tehtyjä pin up henkisiä kasseja ja meikkipusseja ainakin. Koruja, tyllihameita, mitä kaikkea nyt keksinkään :)

Ugh, pakko vielä esitellä mitä ostin eilen siltä samalta myyjältä ebayssa.

Ihania ihania kesäkenkiä! Makoisaa. Näiden kenkien sekä topshopin rusettirintaneulan yhteishinnaks postikuluineen tuli 25 euroa! :)

Nyt nukkumaan! Huomenna ärsyttävän raskas päivä. Koulua vaan muutama tunti, mutta sen jälkeen miljoona asiaa hoidettavana, mattojakin pitäis pestä. hy.