Heipsulivei! Terkkuja migreenin kourista, alkaahan tuo jo helpottaa, mutta aamulla oli hirvitys olo. Nousin sängystä vasta kahdelta. ugh. Jotain kuitenkin saanut aikaseksikin :)

Eilen oli päällä kirppikseltä ostettu löysäilymekko, marimekon pallopaita, ebaysta ostettu glittervyö ja farkkuleggarit. Jalassa oli kirppikseltä ostetut bronxin luottonilkkurit, ikäväkseni huomasin että niihin on tullu kantapäähän sellanen viilto. :( Että ei ne sitten ens talveen kestänyt.

Eilen oli kivoja ylläreitä postilaatikossa. Punaiset nilkkurit saapuivat, ja olivat täydellisen kokoiset! Lisäks tuli tommonen aaaaivan ihana ruutumekko, joka sai kunnian olla mekko nro 80! Tolle tais tulla hintaa peräti 15 euroa, eli aika paljon verrattuna siihen mitä normaalisti maksan mekoista. Tää on kuitenkin ultimatelemppari, ja tulee olemaan päällä varmaan kerran viikossa!

Eilen tein tälläsen urakan. Kiinnitän 104 paria (!!) nappikorviksia pahvitaustoihin. Osa noista lähtee jälleenmyyjille, osa tulee mukaan sinne myyjäisiin. Taustoina oon käyttänyt vanhoja pelikortteja, jotka on leikattu kahtia. Kyllä kelpaa myydä tämmösiä!

Lenkkioutfit! Kaivelin taas porukoiden luona kaappeja, ja löysin mun viime talvena ostaman aaaaivan ihanan pipon. Pinkki tupsu, ja tommosia nalle(?)pääkalloja <3! Pipo on ostettu stadiumista, muistaakseni alessa jäi hintaa 5e.

Tänään taas päällä oli henkkamaukan kesämekko (jonka olkaimia en oo VIELÄKÄÄN lyhentäny ja siirtäny keskemmälle, ne kun sattuu lähtemään kainalosta). Yhyy, vinkatkaa mulle jos tiiätte missä myytäis leijonankeltasia sukkahousuja! Nää on haaroista niin rikki että sattuu :--( Vyön heitin loppuillaksi päälle, se tuli tänään postissa. Se on U-P-E-A! Siis toi väri, vielä kivempi kun kuvassa! I like.

Veri priti naamakuva olkaa hyvä. Aamulla sähläsin; metku onnistu huitasemaan tuota lävistystä aika kivasti. Tuli verta niin pirusti, että luovutin ja otin koko korun pois. Nyt se on punanen ja vähän turvonnutkin :--( mutta kai se siitä lähtee paraneen ja umpeutuun. Ja toinen asia! en oo koskaan hoitanut mun ihoa oikeestaan mitenkään, pessyt vedellä vaan. Ehkä kuukaus sitten mun iholle tapahtu jotain kummaa, ja mun otsa tuli ihan täyteen finnejä. Murrosikä parikymppisenä? :D No, äiti kuitenkin osti jonkun hyperhyvän puhdistusaineen sairaalasta, ja nyt näyttää jo paremmalle. Minkälie kohtauksen se sai.

Ostin valintatalosta uuberhyvän donitsin, olkaa kateellisia!

Ps. ajastin huomiselle kenkäpostauksen, kun en viittinyt tähän enää tunkea.