Pointsit sille joka tunnistaa biisin ja esittäjän! Koska on muuten mun lempparibändi <3. Pahus, on menny viikonloppu ihan hukkaan, enkä oo saanu aikaseks mitään mitä piti. Huomenna kolmeks tunniks kouluun, mahollisesti vois koulun jälkeen mennä ruinaamaan töitä kesäksi. Oon tuhlannut liikaaliikaa.

Tänään postilaatikosta kolahti muksa yllätys, joka kuitenkin muuttui suruksi:

Iloa riitti siihen asti, kun huomasin että toisen kengän vetskari on rikki. Niitä on hankala saada jalkaan, ja se on rumannäkönenkin. Tarkastin jo kohteen kuvauksen, vetskarin kohtalosta ei ollut mainintaa. Otin yhteyttä myyjään, eikä hänestä oo kuulunut mitään. Täytynee kysyä suutarilta, voisko ne korjata. Koska muuten noi on täydelliset! <3

Jeij, jaksoin laittaa eilen illalla ennen töihin laittoa tukkaakin, pitkästä aikaa pidennykset päähän ja vielä tukka kiinnikkin!

Salama tosin tekee tosta ihan hirveen ällöttävän näkösen :( Mutta oli kiva olla pitkästä aikaa pitkätukkainen ponnaripää! Harvoin pidän hiuksia kyllä tollasella ponnarilla. Kalju olo.

Tänään vietin iltani sinin luona, käytiin lenkillä ja peuhattiin koirien kanssa. Jotain työjuttujakin hommailtiin, mutta niistä myöhemmin lisää mikäli nappaa. Asuna oli:

Veromodan paita ja tuo uuubervanha hame, en edes tiedä mistä se on. Varmaan kirppis, niihin aikoihin ostin kaiken kirppikseltä. Hmm, olipa kivaa yhdistää liilaa ja oranssia! :)

Sitten päivän ongelmaan. Ostaakko vai eikö ostaa.

Oon tykästynyt micmacin tekonahkatakin malliin, mutta toi väri vähän epäilyttää. Istuiskohan mitenkään mun tyyliin toi väri? Musta ois parempi. Mutta missä ois musta, hupullinen nahkatakki, joka ois vielä tekonahkaakin ja hinta ei ois paha (micmacin versio maksaa 35e)? Jos joku vaan tietää, lupaan rakastaa häntä koko loppuelämäni.